Per Nando

29/11/2023

Atenció!!! El cap de setmana molt de fred i amb gelades generals ❄️❄️❄️🥶🥶🥶🥶🔵❄️🍂

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 29 de novembre, tan sols queden dos dies per acabar el mes i entrarem a desembre, un dels mesos que ja es denomina com a hivern meteorològic, encara que oficialment no entrarem fins el divendres 22 de desembre.

Com tots els dies el primer que fem és mirar satèl·lit i com des de ja fa mesos estem cansats de contar el mateix. Encara que hui tenim una mica de nuvolositat i durant esta matinada hem tingut algunes precipitacions que apenes han sumat entre 0,5 i 1 mm en algunes poblacions de la Ribera Alta, la situació continua igual i la nuvolositat avança pel ponent com ja estem habituats.

RATXES FORTES DE VENT D’AHIR, FONT AVAMET.

Segueix el vent terral sec i agonios que ens continua molestant i que ho continuarà fent les pròximes jornades a la Façana Mediterrània, però especialment destaquem les ràfegues donades ahir en punts de l’interior nord on varen superars els 100 km en diverses poblacions. Fins a 138 km/h a Xert, uns 120 km/h a Vilar de Canes i Rossell, vora 100 km/h a la Torre d’en Besora, Tírig o Catí i moltíssimes poblacions més van tindre ahir ràfegues de vent entre 70/90 km/h. Tant hui com els pròxims dies continuarà bufant de manera moderada.

ATENCIÓ DEMÀ I DIVENDRES AL PAS D’UN FRONT I A LA BAIXADA IMPORTANT DE LES TEMPERATURES.

MAPA SÍMBOLS DEMÀ I DIVENDRES.

MAPA AIRE FRED A 850HPA PRÒXIMS DIES.

Entre demà i despus-demà tenim alguns canvis en la situació meteorològica a casa nostra. Hui i demà tant les temperatures mínimes com les màximes seran prou elevades per a l’època en que ens trobem, però com veieu al mapa de dalt una massa d’aire prou més freda anirà baixant fins afectar-nos el divendres, després del pas d’un front que ens afectarà a últimes hores de dijous i primeres hores de divendres deixant alguns ruixats insignificants al llarg de la nostra geografia. Com he dit aquesta nova entrada d’aire fred ens farà traure novament els abrics sobretot de matí i de nit.

ATENCIÓ AL CAP DE SETMANA, MOLT DE FRED I GELADES QUE PODRAN SER GENERALS🥶🔵❄️🥶🔵❄️

El cap de setmana serà de manteta i estufa, atents perquè la nit de divendres a dissabte ja podrem tindre gelades importants per l’interior del territori, però la nit més freda l’esperem del dissabte al diumenge on les mínimes baixaran per davall zero a moltes comarques tant de l’interior com de les comarques centrals de les tres províncies, serà un dia molt fred a primeres i últimes hores de la jornada.

I LA PRÒXIMA SETMANA?🌀🌀🌀🌦🌦🌦🍂🍂

MAPA SINÒPTIC PRÒXIMA SETMANA

MAPA DE PRECIPITACIONS DEL MODEL EUROPEU PRÒXIMS 10 DIES.

Ai mareeeee, la pròxima setmana, els models continuen demolidors per la Façana Mediterrània i la setmana que ve continuarem amb desfilada de borrasques per el ponent peninsular que continuaran deixant bona cosa de pluja al nord de la península i la part més Atlàntica i ací novament continuarem més secs que la moixama. Ademes els termòmetres pujaran novament i tornarem a tindre una setmana més càlida del que es habitual per a estes dates a tota la península Ibèrica. Quan plourà? No ho se xiquets, no ho se……..



Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando