Per Nando

7/05/2024

Pendents de nous canvis per a dilluns amb possibles noves tempestes.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Després d’alguns ruixats i tempestes en el dia d’ahir, estem pendents de que torne eixa possibilitat a partir de dilluns pròxim.

Bon dia!!! Dimarts 7 de Maig del 2024, ahir novament varem tindre un episodi de tempestes locals, que encara van deixar algunes precipitacions dignes de menció com vorem ara després, també vàrem agrair eixa baixada de termòmetres que ens va fer respirar un poc després de la forta calor del cap de setmana.

A les imatges del Meteosat i del radar podeu apreciar eixa banda de nuvolositat i tempestes que ens afectava ahir, una vegada passada eixa línia d’inestabilitat, hui tenim un dia prou lliure de núvols i sols queda una mica d’inestabilitat a la part més oriental de les Illes Balears amb algunes precipitacions molt poc importants.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!!!

FONT AVAMET.

Finalment i encara que Aemet va ficar en avís groc per tempestes el dia d’ahir l’interior d’Alacant, els majors acumulats es van donar per l’interior de la província de Castelló, acumulats que en alguns casos van vindre acompanyat de granís molt menut i per tant sembla que sense fer cap maldat.

Les precipitacions més destacades són els 29 mm de Benassal, 28 mm a La Torre d’en Besora, 27 mm Ares del Maestrat, 24 mm a La Serratella, 23 mm Atzeneta del Maestrat, 21 mm a Benafigos, Les Coves de Vinromà o El Ràfol d’Almunia entre altres.

PREVISIÓ!!! ALGUNS CANVIS PRÒXIM DILLUNS ⛈️⚡️⛈️⚡️

Tota esta setmana es presenta estable i sense apenes variacions en els termòmetres, però com veieu en els mapes de dalt, a partir del pròxim diumenge l’anticicló te tendència a retirar-se i començarà a deixar pas a l’entrada de borrasques cara la península ibèrica.

En els models actuals, sembla que a nosaltres a causa de l’entrada d’aire fred en capes altes a partir de dilluns, creixerà la inestabilitat amb possibilitat de tempestes. Ja vorem durant la setmana com van actualitzant els models per vore de quina manera ens afectaran eixes possibles tronades. Després eixa configuració per a la setmana que ve, podria portar ponent a partir de dimarts i per tant podrà inhibir que continue eixa inestabilitat, amb una borrasca que no tindria la millor posició per a nosaltres per a variar.

Però bé!!! Vorem si van confirmant eixe episodi de tempestes per al proper dilluns, perquè almenys en tempestes va plovent ací i allà del nostre territori, perquè la possibilitat de vore un temporal a casa nostra és ja pràcticament impossible en les altures que ens trobem.

Fins demà.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando