Per Nando

28/04/2024

Atenció!!! 24 hores per al dia més inestable i amb possibilitat de tempestes molt intenses.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Encara que les tempestes i els ruixats les últimes hores que s’han produït al territori Valencià han estat molt localitzades i molt minses, no es refieu, perquè demà seran generals i localment fortes o inclús molt fortes a la província de Castelló i Catalunya.

Bon dia!!! Diumenge 28 d’abril del 2024, finalment ahir els ruixats i les tempestes van passar sense pena ni glòria al territori Valencià, no va ser així al nord-oest de Catalunya o inclús a les Illes Balears on si que van deixar una regada més general, però al nostre territori apenes van deixar algun registre molt inapreciable, esperàvem ahir poc, però no la misèria que ens va afectar.

Bé, però seguim en les previsions i mirem de bon matí el satèl·lit. Hui la nuvolositat és més abundant a la Façana Mediterrània, on inclús cauen alguns ruixats pel litoral Alacantí i tenim tempestes fortes per la província de Girona, doncs bé!!! Aquesta vesprada novament tenim risc de creixement de tempestes que sobretot afectaran a Catalunya, però també podran afectar al nostre territori de manera molt localitzada, però que no descartem algun ruixat que podria ser moderat o fort.

DEMÀ LES PLUGES I TEMPESTES SERAN GENERALS I FORTES.

MODEL AROME DEMÀ. FONT METEOCIEL.

Encara que ahir es vareu quedar despagats, no vos refieu perquè demà la situació serà més inestable a causa de l’acostament del embossament d’aire fred. Els ruixats ens podran afectar des de bon matí i podran entrar de mar cap a terra inclús amb tempestes i ser localment forts o inclús molt forts per la província de Castelló i sud de Catalunya. Així i tot no descartem tempestes fortes també a les comarques centrals com la Safor o la Vall d’Albaida. Estarem ben pendents demà mati del satèl·lit i radar.

Dimarts encara podríem tindre tempestes fortes, però molt més localitzades i la resta de la setmana caldrà seguir els models dia darrere dia, perquè depenent on situen l’aire fred, la ubicació de les tempestes serà més o menys àmplia per zones peninsulars.

Però ara toca estar pendents el dia de demà, perquè les pluges i tempestes seran generals i serà un dia de distracció meteorològica on inclús tindrem tronades que podran ser molt intenses. Seguimeeeeeeent!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando