Per Nando

2/05/2024

Atenció al cap de setmana, vora 30°C i algunes tempestes.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

A partir d’ara temperatures amunt. Atenció al cap de setmana amb eixos registres que podran superar els 30°C, diumenge amb tempestes.

Bon dia!!! Dijous 2 de maig del 2024, deixem enrere un dia festiu i on novament les tempestes varen créixer de vesprada a les comarques de la província de Castelló, on encara van sumar alguns mm, inclús en forma de granís a la població de Traiguera.

Mirem satèl·lit i ens alcem sense apenes nuvolositat, això sí el vent de ponent continua bufant de moderat a fort i ho continuarà fent les pròximes hores, però anirà perdent força i pràcticament demà cap a últimes hores haurà parat definitivament.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!!

FONT AVAMET

Poca cosa ahir també en les tempestes, però poc a poc anem sumant i ja vorem si Maig ens fa sumar més al llarg de la nostra geografia, perquè falta ens fa, ja vorem si eixes tempestes es van generalitzant, de moment no es veu, però els models estan molt canviants i cal seguir-los dia darrere dia.

Bé destaquem els 13 mm arreplegats ahir a Traiguera, 9 mm a Vinaròs, 8 mm a Benicarló, 7 mm a Santa Magdalena de Polpis, 6 mm a Sant Mateu, 5 mm a Peníscola o Atzeneta del Maestrat o els 4 mm de Culla, Sant Mateu o Cervera del Maestre, entre tantes.

ARA TOCA CALOR!!!

A partir de hui temperatures al alça i que aniran pujant poc a poc, però atenció a partir de dissabte perquè les màximes tocaran els 30°C o inclús els podran sobrepassar a les comarques centrals de la província de València, a la resta també farà calor amb màximes al voltant dels 25°C.

Atenció també a diumenge perquè el pas d’un front de ponent podrà reactivar algunes tempestes cap al Mediterrani, sobretot a la meitat nord del territori Valencià i Catalunya.

I LA SETMANA QUE VE!!!!

La setmana que ve la començarem en calor, sembla que tindrem estabilitat atmosfèrica, però caldrà vigilar el possible despenjament d’una D.A.N.A que de moment tots els models li donen un recorregut pel Mediterrani cara a Itàlia i que només podria afectar de refilo Catalunya i les Illes Balears, però com he dit ho anirem vigilant per si de cas.

Si eixa D.A.N.A no ens acaba afectant encara que siga de manera indirecta, la pròxima setmana continuarà l’estabilitat atmosfèrica i amb temperatures que a partir de dimarts baixaran un poc, però amb màximes que continuaran al voltant dels 25°C de manera general.

Fins demà.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando