Per Nando

30/04/2024

Pluges i tempestes a la Façana Mediterrània, però despagats? I ara què?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les pluges i tempestes han afectat sobretot les comarques Catalanes deixant el territori Valencià amb una continuació de la sequera. Hui novament creixeran tempestes, però ja molt localitzades.

Bon dia!!! Dimarts 30 d’abril, últim dia del mes i demà comencem Maig, personalment hui comence el post fent referència al troçet de la meua terra on visc ( La Diània) sud de València nord d’Alacant, concretament la Vall d’Albaida, on els models meteorològics veien la possibilitat de que pogueren caure fins a 20-30 mm que ja me’n havera donat per satisfet, finalment a ma casa han caigut 3 miserables litres, 70 mm des de fa pràcticament 8 mesos i açò comença a ser insostenible, perquè pràcticament ja estem dins l’estiu i segurament poc més plourà els pròxims mesos. Estic decepcionat, perquè encara que se, que en aquest episodi Catalunya anava a ser la gran afavorida, la veritat esperava un poc més de pluja a les nostres terres, de la miserable precipitació que va caure a la majoria de comarques, però bé, és el que hi ha i ens tindrem que conformar així.

Anem a seguir i a parlar de les previsions com tots els matins, ho fem mirant satèl·lit i radar que continua veient algunes pluges i tempestes, però molt més localitzades per la província de Girona i també a l’illa de Mallorca, al nostre territori algunes precipitacions dèbils per l’interior de València, però res de bo.

Hui la nuvolositat anirà trencat-se i deixarà lluir el sol, encara que està vesprada novament creixeran nuvolades que podran deixar alguna tempesta com vorem a continuació.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!!

FONT AVAMET.

Encara que no va ploure amb gana a les nostres comarques, si que ho va fer de manera general com podeu apreciar al mapa elaborat per Avamet, però no fa falta dir que ha estat una pluja insuficient per al camp, però és el que hi ha i no podem fer res més que aguantar-se.

Així i tot tenim poblacions que almenys ha fet una mitja saó com Pilar de la Foradada on han arreplegat fins a 36 mm, 28 mm a Benicàssim, 26 mm a Callosa d’en Sarrià o Benidorm, 25 mm a Sella, 24 mm a Xixona, 23 mm Altea o Polop, 22 mm a Confrides o Petrer, 21 mm a València, Rossell o Xixona o els 20 mm de Sant Mateu o de les Illes Columbretes. Com veieu res a veure amb els quasi 200 mm que porten arreplegats en algunes zones de Catalunya des del passat dissabte.

I ARA QUE?

ACUMULATS PRECIPITACIONS HUI I DEMÀ MODEL AROME. FONT METEOCIEL

Hui i demà encara continuem amb risc de creixement de tempestes de cara la vesprada i que al nostre territori seran molt localitzades i no esperem grans precipitacions, encara que vos he mostrat el model Arome no és fixeu massa en la distribució de les precipitacions, perquè al nostre territori tots els models meteorològics han fallat en les pluges esperades ahir, per tant, no ens podem refiar massa.

Si que sembla que entre hui i demà novament Catalunya serà la més agraciada en quan a precipitacions. Enhorabona Catalans, perquè a vosaltres ja vos tocava per fi!!!

RESTA DE SETMANA I SETMANA QUE VE.

Atents perquè a partir de dijous tornarà a manar l’anticicló que anirà cada vegada fent-se més extens per tota la península Ibèrica, però atenció també perquè això portarà una pujada progressiva del termòmetre i podrà enfilar fins als 30°C les temperatures de cara el cap de setmana. Mareeeeeee!!!!

Però bé!!! Cal ser positius, ahir me van donar una bona notícia respecte a la meua salut que tant ha patit els últims mesos, per tant ara que comence a estar bé i amb força,cal seguir esperant per a que s’adrece de veritat una bona situació cap a les nostres terres, si cal esperar fins la tardor esperaré per a gaudir, però recorde que les tempestes d’estiu també són força interessants i ací estaré amb tots vosaltres per a viure-les.

AIXÍ QUE ARA FORÇA A TOTS, SEGUIM ESPERANT UN BON TEMPORAL EN AQUESTA PÀGINA DE PREVISIONS DE LA NOSTRA TERRA TAN PARTICULAR I TAN BEN SITUADA A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA. SEGUIMEEEEEEENT!!!!


Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando