Per Nando

26/04/2024

Es confirma un embossament d’aire fred, amb una pròxima setmana molt tempestuosa.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Anit finalment ens va creuar un front tempestuos que deixava algunes precipitacions. Atents als pròxims dies, però sobretot la pròxima setmana, perquè les tempestes seran les autèntiques protagonistes.

Bon dia!!! Divendres 26 d’abril del 2024, en temporades com aquesta, que l’aigua esta tan cara de vore caure cap a les nostres terres, haureu pogut comprovar durant els últims mesos qualsevol situació s’acaba esfumant en els models i en les previsions. Això són cicles i tenim temporades on totes les tendències acaben quallant i d’altres no, esperem que aquesta que veiem en estos moments ens faça disfrutar bona cosa, perquè ja toca que se’n adrece una.

Però anem al lio i primer que res mirem satèl·lit i radar i podem comprovar com a últimes hores de la vesprada i ja de cara la nit, es formaven eixos ruixats i tempestes anunciats, que avançaven d’oest a est deixant alguns acumulats com vorem a continuació.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!!🌧🌧

FONT AVAMET.

Sabeu que les tempestes es el que tenen i més quan parlem d’una situació de tronades molt localitzades com el dia d’ahir. Finalment les comarques agraciades van ser les del sud de València i nord d’Alacant i l’interior nord de la província de Castelló, perquè a la resta no va ploure res. Dic agraciades per dir algo, perquè en general va ploure poc, però vore ploure hui en dia ja es motiu d’alegria.

Destaquem els 12 mm a Fontanars o la Font de la Figuera, 8 mm a Agres, Villena o Ontinyent, 6 mm a Aiora, Bicorb o Planes o els 5 mm de Banyeres de Mariola, Alcàsser o Parcent.

NOVES TEMPESTES SOBRETOT DEMÀ I DIUMENGE!!!

PREVISIÓ TEMPESTES HUI I DEMÀ, MODEL AROME.

Bé xiquets, l’activitat tempestuosa sembla que va a més i encara que hui les tempestes seran encara més localitzades que el dia d’ahir, atenció a demà perquè novament de vesprada creixerà l’activitat tempestuosa per l’oest del territori i avançara molt ràpidament de vesprada cap a les zones litorals.

Pareix que la província de València, Castelló i també a Catalunya seran les zones més afectades per aquestes tempestes que de nou es repetiran el pròxim diumenge.

ATENCIÓ A DILLUNS!!! TEMPESTES MOLT FORTES ⚡️⚡️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

SITUACIÓ SINÒPTICA DILLUNS.
TEMPESTES DILLUNS, MODEL EUROPEU. FONT METEORED.

El dilluns serà un dia molt interessant meteorològicament parlant, perquè tindrem un embossament d’aire fred que vindrà a situar-se sobre el centre-sud peninsular i això afavorirà que comencem el dia prou núvol i sense descartar les primeres tempestes en alguns punts de la Façana Mediterrània.

Atenció de cara a migdia o vesprada perquè les tronades podran ser fortes i sense descartar el granís al territori Valencià, amb més probabilitat per les comarques del sud de València i nord d’Alacant, però molta atenció a Catalunya perquè les tempestes podran ser molt fortes i inclús podran donar alguns problemes puntuals.

Aquesta situació l»anirem seguint de ben aprop amb els models mesoescalars, però sembla que tindrem un dilluns del més entretingut.

RESTA DE SETMANA CONTINUARÀ TEMPESTUOSA.

La resta de la pròxima setmana continuarem amb aire fred en alçada, això farà que dia si, dia no, les tempestes continuen presents a la península ibèrica i ens podran afectar a nosaltres deixant una setmana molt variable I rebolicada.

Per tant!!! Molta atenció els pròxims dies a les tronades, sobretot amb els ulls ben oberts el dilluns i a seguir l’evolució dels models ací a Meteopoble, perquè sembla que la variabilitat atmosfèrica ens farà estar ben entretinguts sobretot dilluns on especialment les tempestes podran ser molt intenses.

Seguimeeeeeeent!!!!⛈️⚡️⛈️⚡️⛈️⚡️⛈️

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando