Per Nando

1/05/2024

Últim dia de tronades, però atenció que poden tornar de cara diumenge-dilluns.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Alguns ruixats i inclús alguna tempesta el dia de hui, a partir de demà comença un ascens termometric que deixarà valors propers als 30°C durant el cap de setmana. Atenció que també podran tornar les tempestes.

Bon dia!!! Dimecres 1 de Maig del 2024, dia festiu i dia de tots els treballadors, comencem també un mes que sol ser el preludi de l’entrada forta a l’estiu, però també sol ser prou tempestuós, d’ahi eixe refrany que diu que a Maig cada dia un raig, anirem veient que ens va portant, personalment espere que ens porte bona cosa de tempestes.

Bé, mirem satèl·lit i el dia amaneix amb intervals de núvols, però que no acaben de tapar el sol, això sí, se’ns va acostant un front pel ponent peninsular i es el que farà que està vesprada puga deixar alguns ruixats o alguna tronada.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS I PROBABILITAT DE RUIXATS I TEMPESTES HUI.

PRECIPITACIONS AHIR, FONT AVAMET.
POSSIBLES RUIXATS HUI. MODEL AROME

Finalment ahir van créixer les tempestes deixant alguns registres no massa importants, però que junt a dies anteriors van sumant els pluviòmetres, encara que no siga una cosa per a tirar coets.

Els registres més importants de precipitacions que es van donar ahir va ser a la Vall de Gallinera amb 14 mm, 12 mm a la Vila Joiosa, 11 mm a Senija o els 10 mm de Vilallonga, Ibi, La Vall d’Ebo o Setaigües, entre altres registres per davall dels 10 mm.

Esta vesprada novament es poden repetir eixos ruixats i tempestes que podran afectar sobretot l’interior del territori Valencià i que puntualment podran descarregar amb força també a la costa. Atenció també a Catalunya perquè les tempestes també podran afectar la província de Girona.

CAP DE SETMANA DE CALOR!!!

ANOMALIES TÈRMIQUES A 850HPA PRÒXIMS DIES

A partir de demà se’n va la possibilitat de tempestes, però per contra ens ve una pujada de temperatures que vindrà a situar les màximes el proper cap de setmana al voltant dels 30°C. Per tant!!! Ja tenim el primer cap de setmana de Maig on la calor ens farà traure la mànega curta.

TEMPERATURES A UNS 500HPA A PARTIR DE DIUMENGE.

Caldrà estar atents a partir de diumenge-dilluns, perquè la possibilitat de que entre aire fred en capes altes, podrà propiciar que de nou puguem tindre prou inestabilitat per a que a partir de diumenge-dilluns vaja en augment la possibilitat de vore tempestes cap al territori Valencià i Catalunya, per les vesprades. Situació que anirem seguint els propers dies.

Ara gaudiu del dia, perquè s’ho mereixeu.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando