Per Nando

27/04/2024

Atents!!! hui com els pròxims dies a les tempestes que podran ser localment molt fortes.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

A partir de hui les tempestes començaran a fer-se més generals i més intenses i caldrà prestar atenció entre hui i demà I sobretot dilluns,en algunes zones de la Façana Mediterrània.

Bon dia!!! Dissabte 27 d’abril del 2024, venen dies interessants en forma de tempestes a la Façana Mediterrània, ja sabeu que les tempestes es comporten de manera irregular i per tant no plourà a tots els llocs a tot hora, però aniran regant ací i allà entre hui i el dilluns que esperem la màxima inestabilitat, sobretot per Catalunya.

Primer que res i com tots els matins, el primer que fem és mirar al cel, de moment pel sud tenim núvols decoratius, però per la zona de Catalunya els núvols són més abundants i inclús ja tenen actives algunes tempestes per la zona de Tarragona.

ATENCIÓ HUI I DEMÀ A LES TEMPESTES!!!

Model Arome. Font Meteociel.

Aquest és el mapa de precipitacions entre hui i demà diumenge cap a les nostres terres. Com he dit abans els ruixats i les tempestes aniran regant ací i allà i tot pareix que Catalunya s’emporta la millor part d’aquestes precipitacions, inclús demà trobem el litoral Barceloní i la serra de Tramuntana a les Illes Balears amb avís groc per estes precipitacions que poden acumular més de 20 mm en algunes zones.

Al territori Valencià també esperem precipitacions a partir d’esta vesprada sobretot a la província de València i Castelló i que demà podran afectar des de bon matí a la província d’Alacant i conforme avance la jornada, les tempestes podran afectar qualsevol lloc. Recorde que estem parlant de tempestes i no plourà a tots els llocs a tot hora.

ATENCIÓ AL DILLUNS!!! I LA RESTA DE SETMANA?

TEMPESTES PRÒXIM DILLUNS, MODEL EUROPEU. FONT METEORED.

Atenció al pròxim dilluns perquè serà el dia de màxima inestabilitat tempestuosa segons els models actuals, i es quan més aprop tindrem el embossament d’aire fred. Les tempestes a partir de migdia començaran a créixer amb força i podran afectar qualsevol punt del territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears i ser localment fortes o inclús molt fortes i anar acompanyades de granís.

ACUMULATS EUROPEU PRÒXIMA SETMANA.

I els dies posteriors continuarem amb possibilitat de ruixats i tempestes cap a la part més oriental de la península Ibèrica, tot gràcies a l’aire fred en alçada que continuarà al damunt nostre i propiciara que sobretot cara la vesprada puguen créixer tempestes localment fortes cap al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears.

Situació que anirem seguint dia darrere dia, però el moviment atmosfèric sembla assegurat un bon grapat de dies i a Meteopoble anem a estar força entretinguts.

Seguimeeeeeeent!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando