Per Nando

8/05/2024

Actualització!!! Pendents dels possibles canvis per a Diumenge-Dilluns.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Com fa dies anem dient, l’entrada d’aire fred en alçada a partir de diumenge-dilluns podria fer que tornen les tempestes cap a les nostres terres, però seran locals o generals?

Bon dia!!! Dimecres 8 de Maig, seguim a Meteopoble un dia més mirant de reüll els models, encara que sabem massa que a nosaltres ens fa falta un bon temporal que ens porte dies i dies de precipitacions generals, de moment cal conformar-se en el que veiem, perquè morirem de desesperació en el octau més sense pluges importants cap al territori Valencià.

Però de moment i com tots els matins mirem satèl·lit i hui el cel continua igual que ahir, poca nuvolositat i que novament deixarà eixir el sol i el podrem veure amb tota la seua força.

De moment així continuarem durant tota la setmana, perquè l’anticicló continua al damunt de nosaltres i farà que els dies de sol continuen almenys fins diumenge-dilluns. Les temperatures no patiran grans canvis esta setmana amb temperatures prou normalitzades per a l’època en què ens trobem.

PREVISIONS MODELS PER A DIUMENGE-DILLUNS.

MODEL EUROPEU!!!

SITUACIÓ SINÒPTICA MODEL EUROPEU A PARTIR DE DILLUNS.
ACUMULATS PRECIPITACIONS PRÒXIMA SETMANA MODEL EUROPEU I.A

MODEL AMERICÀ!!!

A partir de diumenge-dilluns dilluns caldrà estar pendents dels models meteorològics, perquè hi han diferències tant en el model Europeu com en el model Americà, mentre l’Europeu aposta per una vaguada prou important que podria portar a partir de diumenge tempestes cap a la Façana Mediterrània i que inclús dilluns podrien ser generals i localment fortes, el model Americà no profunditza tant l’aire fred en alçada cap a les nostres latituds i per tant les tempestes quedarien restringides cap al nord peninsular.

Siga com siga nosaltres anirem seguint-ho i a vore si ho podem d’acabar d’esbrinar el dia de demà, esperem que eixes tempestes s’acaben confirmant, perquè en aquesta pàgina ens agrada l’acció meteorològica i enguany poca n’hem tingut.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando