Per Nando

6/05/2024

ATENCIÓ!!!!tempestes fortes amb possibilitat de pedra i pendents de la setmana que ve.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Després de la calor del cap de setmana, hui tindrem canvis i començaran a baixar els termòmetres. Atenció que podrem tindre algunes tempestes fortes que tindrem que vigilar també la pròxima setmana.

Bon dia!!! Dilluns 6 de Maig del 2024, quina calor este cap de setmana i on ara de seguida repassarem les màximes més altes donades ahir cap a les nostres terres, després d’estos dies on ja s’avançat l’estiu amb gana i que de segur va a fer-se molt llarg.

Mentrestant mirem com tots els matins el satèl·lit i de moment la nuvolositat del front associat a la Borrasca creua per França ara mateixa a nosaltres només ens porta nuvolositat poc destacable, però que està vesprada la inestabilitat anirà a més com vorem ara de seguida.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR!!!

FONT AVAMET.

Quina calor ha fet està nit, encara que hui comencen a baixar les temperatures, venim d’un cap de setmana plenament estival i que deixa màximes entre 30-34°C a nombroses poblacions de les comarques centrals i interior sud d’Alacant.

Destaquem els 33,9°C de Sumacàrcer, 33,8°C de Càrcer o els 33,7°C de Canals, però moltíssimes més poblacions com Guadassequies, Gavarda, Xella, El Genovès, Xàtiva o moltíssimes més com veieu a la taula elaborada per Avamet ahir van superar eixos 30°C. Recorde que hui baixen i demà encara ho faran més, deixant unes temperatures més acordes per a l’època.

HUI TEMPESTES I VIGILEM LA PRÒXIMA SETMANA!!!

POSSIBILITAT DE TEMPESTES HUI MODEL AROME
AVISOS AEMET HUI

Molt pendents d’esta vesprada amb el creixement de les tronades que podran afectar sobretot l’interior de la província de Castelló i el nord-est Català, que es on Aemet ha activat l’avís groc per tronades, però atenció a Tarragona i també el sud de València i el nord de la província d’Alacant perquè les tempestes també podran créixer amb energia esta vesprada i deixar ruixats forts i precaució perquè el perill de fortes granissades també el tenim, vorem esta vesprada on van creixent eixes nuvolades.

La resta de la setmana tindrem estabilitat i temperatures normals per a l’època, que podran pujar durant el cap de setmana, però atenció a la possibilitat de que entren noves borrasques cap a terres peninsulars a partir del pròxim dilluns i aue faran que la possibilitat de tempestes tornen cap a les nostres latituds, amb oratge més insegur i temperatures més baixes. Situació que anirem seguint durant aquesta setmana i anirem actualitzant el pronòstic dia a dia per a la setmana que ve.

Ara toca estar pendents de les tempestes esta vesprada que recordem poden ser fortes i inclús anar acompanyades de pedra.

Seguimeeeeeeent!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando