Per Nando

29/04/2024

Atenció!!!! Plou i trona.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Moviment meteorològic a estes hores amb ruixats i tempestes que aniran afectant tota la Façana Mediterrània durant la jornada.

Bon dia!!! Dilluns 29 d’abril del 2024, que ganes tenim de veure un dia com el de hui i on estem molt pendents del creixement de ruixats i tempestes que ja afecten des d’ahir de manera prou important i com feia mesos no veiem a Catalunya i les Illes Balears, però pendents de les pròximes hores al territori Valencià.

Com veieu el satèl·lit i radar no te desperdici i ara mateixa una línia molt tempestuosa afecta la província de Girona i les Illes Balears, però al territori Valencià ens fixem en el que puja pel sud i que ens afectarà durant aquest matí, produint precipitacions i tempestes que esperem que es façen prou generals durant les pròximes hores.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!!!

FONT AVAMET.
AVISOS AEMET HUI.

Bé, les últimes 24 hores s’han produït precipitacions al nostre territori, que encara que no son per a tirar coets, hui en dia açò és or caigut del cel.

Fins a vora 23 mm porten arreplegats a Benicàssim, Benidorm i Tírig, 18 mm a Sella, vora 16 mm a Altea o Finestrat, vora 14 mm a la Torre d’en Besora, Tarbena, Confrides, Sella, Xodos o Altea i entre 12-13 mm a Callosa d’en Sarrià, Sant Mateu, Vistabella del Maestrat, Castell de Guadalest, Vilanova d’Alcolea, Cabanes o Betxí.

Açò són dades provisionals perquè esperem que les pluges més importants és donen les properes hores, recordem que Aemet activat avís groc per tempestes i pluges a les Illes Balears i Catalunya, perquè és on esperem que acabe plovent amb més força en aquest episodi.

PREVISIÓ!!!

MAPA SIMBOLS.

En el mapa de símbols i l’última eixida del model Arome sembla que queda prou ben reflexat. Les pròximes hores esperem precipitacions i tempestes arreu de la Façana Mediterrània i per tant es complicat ficar el simbols el dia de hui. Per tant!!! No s’agafeu els símbols de pluja i tempesta al peu de la lletra.

A partir de les pròximes hores podrà ploure i tronar a qualsevol lloc, pluges i tempestes més generals que les passades jornades, però amb la inestabilitat més pronunciada cap a les Illes Balears i sobretot Catalunya on esperem les precipitacions més importants i sense descartar problemes puntuals.

Demà tindrem pel matí un dia més tranquil, però de vesprada novament creixeran tempestes per l’interior de manera més irregulars que hui i que podran deixar ruixats moderats o forts i inclús amb risc de granís.

RESTA DE SETMANA!!!

Amb les últimes actualitzacions dels models, a partir de dimecres-dijous aplega l’estabilitat amb l’entrada poc a poc d’un Anticiclò que entrarà a ple rendiment sobretot el cap de setmana i que ens podrà acompanyar fins inicis de la setmana que ve. Situació que portarà estabilitat i temperatures cap amunt, on el cap de setmana tindrem que traure la mànega curta sobretot a les hores centrals del dia.

Però bé!!! Hui toca estar pendents de la inestabilitat que portarà ruixats i tempestes arreu del territori i en general de la Façana Mediterrània.

Sols puc dir com el que es diu el dia de la grossa de Nadal, que espere que eixa pluja estiga el més repartida possible i que tots arrepleguem uns bons mil·límetres.

Seguimeeeeeeent!!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando