Per Nando

3/05/2024

Preparats per als 30-35° a partir de demà?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Màximes estivals el cap de setmana, quines seran les comarques on podrem superar els 30°C inclús aplegar o apropar-se als 35°?

Bon dia!!! Divendres 3 de Maig i ens adintrem cara el primer cap de setmana d’aquest mes i que sembla que ve càlid i ens anticipara que l’estiu ja està pràcticament ací, a tots els que l’odiem només ens queda aguantar el que seran 5 o 6 mesos de calor infinita, que ja vorem fins a quins valors aplega enguany el termòmetre.

Però primer que res mirem satèl·lit com tots els matins i res important que destacar, l’anticicló va fent-se fort al damunt nostre i això comporta estabilitat cap a la nostra zona i sense apenes nuvolositat.

CAP DE SETMANA DE CALOR!!!!

Bé, hui pujen un poc les temperatures respecte ahir, però entre demà i dilluns una massa d’aire més càlida ens afectarà de ple sobretot a tot el litoral Mediterrani. ATENCIÓ!!! Perquè el termòmetre podrà pujar entre dissabte i diumenge fins vora els 35°C a comarques com les Riberes, La Costera, La Vall d’Albaida, La Foia de Bunyol, La Canal de Navarrés, La Safor, inclús les Hortes , El Camp de Morvedre o el Camp de Túria tindran temperatures que podran superar els 30°C. Així que demà tots a suar.

Estarem pendents perquè entre diumenge-dilluns també creix el risc d’algunes tempestes per la província de Castelló, nord d’Alacant i Catalunya que inclús podrien ser localment fortes, ja ho vorem……

PRÒXIMA SETMANA!!!

Poques novetats per a la setmana que ve, només que a partir de dimarts baixaran les temperatures deixant valors més primaverals i amb una D.A.N.A que es despenjarà pel Mediterrani cara a Itàlia i sense afectar-nos a nosaltres, però sembla que les Balears si que creuarà una banda d’inestabilitat que podrà deixar algunes pluges dimarts.

Sembla que tindrem Anticiclò per a llarg i sense cap situació de pluges generals i persistents a casa nostra amb tots els models actuals, però observant alguns models estacionals i inclús alguns models d’Intel·ligència Artificial, la segona part de Maig podrà vindre més inestable i tornar a rebolicar l’oratge, situació que com sabeu es una tendència gens segura, però com sempre ho seguirem també.

Fins demà.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando