Per Nando

4/05/2024

Atenció hui a les màximes i demà, però açò fins a quan?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Calor prou intensa entre hui i dilluns amb màximes que estaran al voltant dels 30-35°C i inclús amb possibilitat de tempestes entre diumenge-dilluns.

Bon dia!!! Dissabte 4 de maig del 2024, comencem a preparar-se per a uns dies pesats de forta calor i que ens farà començar a patir per a totes eixes persones als que l’estiu és fa insofrible, en el post més endavant direm si açò ve per a quedar-se o no.

Però primer que res mirem satèl·lit i continuem sense novetats importants en l’aspecte del cel i on l’anticicló mana al nostre territori i pràcticament a tota la geografia peninsular i les Illes Balears, només al nord de la península els núvols són prou abundants i inclús ara mateixa es registren algunes precipitacions per Galícia i el País Basc.

FORTA CALOR!!!!

PREVISIÓ TEMPERATURES MODEL AROME.

El més important entre hui i demà es la forta calor que patirem al nostre territori i que en algunes comarques els termòmetres ja s’elevaran quasi cap als 35°C. Com veieu a les imatges del model Arome, les comarques centrals de València i per l’interior d’Alacant seran les més càlides de tota la Façana Mediterrània i vorem quina és la població que més s’acosta cap a temperatures de ple estiu.

ALGUNS CANVIS ENTRE DILLUNS-DIMARTS.🌤🌤🌦🌦⏬️⏬️

Alguns canvis entre dilluns-dimarts amb baixada de temperatures i algunes tempestes el dilluns que podran afectar sobretot la província de Castelló i Catalunya. Dimarts eixos ruixats es traslladaran cap a les Illes Balears pel despenjament d’una D.A.N.A que viatjarà cap a Itàlia i a nosaltres no ens afectarà.

Bé, els inicis de la pròxima setmana seran més suportables en quan a temperatures, però l’alegria no dura massa en casa d’un pobre i estarem atents, perquè una nova massa d’aire prou càlida podrà enfilar els termòmetres per damunt dels 30°C a finals de la setmana que ve.

Podríem tindre canvis més importants i amb més moviment atmosfèric de cara la segona quinzena de Maig, però tot això queda lluny i encara molt indefinit, per tant la pròxima setmana anirem vigilant-ho.

Fins demà.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando