Per Nando

5/10/2022

ÚLTIMA HORA!!! EPISODI DE GOTA FREDA ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,ja va agafant força la Gota freda que ens deixarà pluges molt intenses i inclús torrencials i que els models veuen gran potencial de que en alguns casos siga perillosa. Ja hem tingut tempestes irregulars,però açò no és res per al que tindrem a partir d’aquesta matinada.

DEMÀ I DIVENDRES

Mireu si visitem models i l’única conclusió que he tret de tot açò es que demà i divendres les pluges seran generals i podran ser localment fortes o molt fortes o inclús torrencials I en alguns casos persistents a bona part del territori Valencià inclús Balears i sud de Catalunya. Atenció als acumulats!!!

MAPA DE SIMBOLS DEMÀ

Dia molt complicat,les pluges començaran a fer acte de presència de manera molt intensa començant per les comarques del sud,demà mati/migdia podrà estar plovent a molts llocs del territori Valencià I les Balears. Sembla que les pluges més intenses es podran quedar en les comarques més centrals i del sud de València i nord d’Alacant.

DIVENDRES

Sembla que la situació més inestable veient els models d’última hora podrà estar centrada a tot el territori Valencià i Tarragona amb pluges molt intenses que podran ser inclús torrencials i persistents. Atenció de nou als acumulats!!!

CAP DE SETMANA DE TEMPESTES

I el cap de setmana també el tindrem rebolicat,amb possibilitat de ruixats per la costa i de cara la vesprada creixement de tempestes per l’interior que podran deixar ruixats forts.

Com veieu crec que vaig a pillar-me 2 mans més,perquè trobe que amb els dies que en venen tan intensos no se si les meues tindran prou força per a tot??? . ES BROMA!!!

AIXÒ SI,DAVANT LA POSSIBILITAT DE PLUGES TORRENCIALS I POSSIBILITAT DE PERILL ,SENTIT COMÚ PER FAVOR!!!

ANEM INFORMANT DE TOTES LES NOVETATS!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando