Per Nando

13/08/2022

PRECAUCIÓ HUI AMB LA CALOR,LES TEMPESTES I EL VENT??????????????

Meteo

Destacats
Avisos Aemet

Bon dia,nit d’insomni amb mínimes que estan al voltant dels 40°C a molts observatoris i que si entreu a la pàgina d’Avamet podreu comprovar amb eixos esclafits tèrmics que s’han produït durant la nit i amb ràfegues de vent molt fortes que han fet paralitzar el festival de Musica ( Medusa ) per la mort d’una persona per la caiguda d’una estructura a causa del vent. Tambe hui tindrem un dia perillós i per a oblidar. Atenció als avisos d’Aemet perquè hui la situació serà més delicada que ahir. Les temperatures extremes s’extendran a més llocs del territori Valencià I per això Aemet activa avisos a tot el territori inclús amb avís roig al sud de València I Alacant. Molta atenció també a esta vesprada amb el creixement de tempestes que podran deixar fort aparell elèctric i vindre associades a vents que en alguns moments podran superar els 110km /h .

Com podeu observar la densitat elèctrica per aquesta vesprada es brutal i tot açò com he dit abans vindrà acompanyada de forts vents i pujades sobtades del mercuri, a més no descarte que puga aparèixer també el granís en algunes localitats.

SETMANA DE CALOR

A partir de demà afluixarà un poc la calor,però no ho notarem massa i continuaran les temperatures màximes al voltant dels 35-40°C almenys fins dimecres a les comarques valencianes més centrals.

BAIXADA DE TERMÒMETRES

Entre dijous i divendres ens afectarà una massa d’aire més fresca que farà que les màximes siguen més suportables i a més podrà portar algunes tempestes que seran especialment intenses a Catalunya, però que també podran afectar a la província de Castelló,ara bé, açò no durarà massa…..

A partir del pròxim cap de setmana tornarà la dorsal Africana I per tant tornarem a tindre valors per damunt dels 35°C a molts indrets del territori Valencià. Com veieu l’estiuet del 2022 el recordarem i quedarà gravat en els registres meteorològics al nostre territori.

Però hui de nou toca seguir la ponentada de llibre que ens ve i Meteopoble ahi estarà al peu del canó. RECOMANE MOLTA PRECAUCIÓ

Consuelin Traver. Ahir a Benicàssim.
Xàtiva per doncic.
imatge extreta del Telegram a Dos Aigües per I.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando