Per Nando

4/03/2022

AVÍS ROIG!!!????QUE PLOUUUU!!! AGAFEU PARAIGÜES ☔️☔️☔️☔️☔️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️???????

Meteo

Destacats

Bon dia,activat l’avís roig al litoral sud de la província d’Alacant per precipitacions que en una hora poden superar els 100 mm,aquest avís estarà vigent fins les 7 del mati. PRECAUCIÓ!!!

I es que tenim el cel molt ennuvolat i on ara és veu perfectament la rotació de la Borrasca que és troba situada al sud de Múrcia,això està afavorint que les precipitacions entren de mar cap a terra cap al territori Valencià.

PRECIPITACIONS FINS LES 5 DE LA MATINADA

Font Avamet

Com veieu al mapa de precipitació d’Avamet pel moment ha plogut més a comarques com el Baix Vinalopó o el Vinalopó Mitjà i destaquem poblacions que ja superen els 50 mm com Elx que ja porta 70 mm o els 54 mm d’Asp. De moment no sembla que cap estació del litoral sud d’Alacant supere els 100 mm com mostra ara l’avís per part d’Aemet,però fare seguiment.

ON PLOU ARA?

Comarques del sud de la província d’Alacant o de les zones del nord de València o sud de Castelló és on ara mateix estan els nuclis de precipitació més importants,però ara mateixa començen a créixer nuclis també actius per la Marina i que les pròximes hores també faran ploure al sud de València I nord d’Alacant,comarques com la Marina,La Safor,la Vall d’Albaida,la Costera el Comtat o l’Alcoià.

QUE PASSARÀ LES PRÒXIMES HORES I DIES?

La situació de cara la vesprada es anar remitint la pluja a tot el territori Valencià I demà serà un dia prou tranquil,demà podrem dir que serà un dia de transició perquè el diumenge de nou torna la pluja al territori Valencià,unes precipitacions que tornaran a entrar de mar cap a terra i podran ser entre moderades a fortes. Aquesta situació d’inestabilitat s’allargarà també de cara a dilluns.

Bé,hui tinc festa i estaré tot el matí observant i informant puntualment de les precipitacions registrades. Gaudiuuuuuuu que la pluja és vida❤❤❤❤❤??????????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando