Per Nando

2/03/2022

IMPORTANT BORRASCA MEDITERRÀNIA A PARTIR DE DEMÀ,ATENCIÓ!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Avís aemet divendres

Bon dia!!! Primers avisos activats per a divendres amb la formació de la potent borrasca que ens afectarà a partir de demà de vesprada amb un empitjorament de l’oratge que anirà generalitzant-se.

Com veieu els mapes en superfície demà començarà a entrar una massa d’aire més freda que farà que començe a empitjorar l’oratge per l’interior,això donarà pas a la nit de dijous a la formació d’una borrasca sobre les costes d’Alacant que farà que el divendres siga un dia molt inestable i amb pluges intenses.

DEMA

De mati encara tindrem oratge tranquil i assolellat,però serà a partir de la vesprada quan començarà a entrar un front per l’interior que començarà a deixar els primers ruixats que podran ser moderats i irregulars i a més no descarte que vinguen acompanyats per algun tro.

DIVENDRES

Divendres serà un dia molt inestable,la Borrasca estarà ja formada davant les costes d’Alacant i des d’ahi ens enviarà vent fort de gregal acumulant molta humitat. Plourà de manera general,però la màxima inestabilitat és centrarà al sud de València I nord d’Alacant on podran acumular registres molt importants de vora 100 mm,aquestes pluges podran vindre acompanyades de tempestes sobretot per la Marina i la Safor. També nevarà sobretot a l’interior de Castelló a cotes superiors als 1000 metres,encara que no descarte que a l’Aitana també acabe nevant.

PROXIMS DIES

La vesprada-nit de divendres començarà a millorar l’oratge amb l’allunyament de la Borrasca,però de nou cap a últimes hores de dissabte i diumenge podrà tornar a ploure amb una nova Borrasca que és situarà sobre el sud peninsular i que junt amb l’anticicló aportarà vent humit que farà que es registren noves precipitacions.

Com veieu venen dies molt intensos després de l’hivern tan tranquil,per tant demane a tots seguiment i estar al aguait de totes les publicacions que farem a Meteopoble.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando