Per Nando

1/03/2022

LA BORRASCA MEDITERRÀNIA DEIXARÀ MÉS DE 100 MM EN ALGUNES ZONES⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
mapa superfície dijous/divendres
llengua d’aire fred per als pròxims dies.

Benvinguts de nou,tots esperant el gran canvi d’oratge que és donarà el pròxim dijous i divendres amb la formació d’una potent borrasca Mediterrània que portarà també al seu damunt una baixada dràstica de les temperatures,una borrasca que és formarà davant les costes d’Alacant i farà que és complique i molt l’oratge sobretot a les comarques del sud.

PODRAN CAURE MÉS DE 100 MM I PODRÀ NEVAR⛈️⛈️⛈️⛈️❄❄❄❄❄❄❄❄

Acumulats pluja
Acumulats neu

Comarques com la Safor,la Vall d’Albaida,la Marina,el Comtat,l’Alcoià,la Ribera etc….. Podran rebre molta quantitat de pluja en unes 24 hores i seran moltes les poblacions que tindran registres entre 50-100 mm i en algunes zones més,en general plourà tot el territori Valencià,però els majors acumulats els esperem al sud de València I nord d’Alacant. Les nevades també seran importants a les comarques de l’interior nord on per damunt dels 1000 metres els gruixos poden ser importants. Divendres a última hora La Borrasca anirà retirant-se Mediterrani endins i anirà encalmant la situació.

El cap de setmana encara farà més fred i no descartem que es puga produir algun ruixat fruit de la inestabilitat en altura i que de nou seria de neu a les serres. Situació que es podria complicar un poc de nou de cara a diumenge,però això no està clar.

Com veieu molta feina els pròxims dies i on demà començaran a entrar en joc els models mesoescalars,començarem a vore els primers avisos per part d’Aemet i desde ací penjarem els mapes de símbols per al dijous i divendres.

Ganes tenia de tindre moviment i poder informar-vos ací,perquè l’hivern me s’ha fet monòton i molt llarg. Atenció demà a les noves informacions desde Meteopoble.

Bona nit i Seguimeeeeeeent.⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando