Per Nando

18/12/2021

HUI PLOURÀ,ON? ????,EN NADAL ENS TORNAREM A ENVOLAR??????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Cel prou cobert en al territori Valencià i així continuarà tota la jornada. De moment aquesta nit només hem arreplegat algunes dècimes a poblacions com el Verger,Teulada,Ondara o Cullera.

CONTINUARÀ LA PLUJA DÈBIL ????????

El model Arome ho té clar i el mapa de simbols per a hui també. Pluges que podran ser dèbils a comarques com la Safor,la Ribera o la Marina,però que també podran afectar però de manera més anecdòtica a les comarques limítrofs com la Vall d’Albaida,la Costera,el Comtat,etc…. Demà podran continuar els ruixats,però poc a poc durant el mati aniran desapareguent.

PRÒXIMA SETMANA ANIRÀ IMPOSANT-SE EL PONENT.

La pròxima setmana l’anticicló anirà desapareguent de les Illes Britàniques I deixarà el pas a les Borrasques atlàntiques,Borrasques que deixaran molta aigua a la part més occidental de la península,però que ací a casa nostra I a mesura que avance la setmana ens deixarà un vent de ponent persistent i que podrà bufar amb força de cara a les dates més senyalades de Nadal.

Situació a seguir perquè de nou podrem viure un temporal de vent a casa nostra de llarga durada i no sabeu la gràcia que en fa a mi el ponent ??????

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando