Per Nando

11/05/2024

ACTUALITZACIÓ!!! Els models en les últimes eixides donen més protagonisme a les tempestes.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

A partir de dilluns un embossament d’aire fred farà que tinguem un oratge més insegur i que podrà portar tempestes que segons els últims models podran ser les protagonistes a partir de dimarts.

Bon dia!!! Dissabte 11 de Maig del 2024, com sempre a Meteopoble estem mirant de reüll totes les actualitzacions dels models meteorològics i almenys les eixides d’ahir de vesprada i aquest matí ens alegren un poc més la vista a diferència de despús-ahir i després direm perquè.

Però primer que res cal mirar el satèl·lit per vore com anem de nuvolositat el dia de hui, com podeu comprovar tant si veieu les imatges com si eixiu al carrer, poc cal destacar al cel i per tant hui tornarà a ser un dia sense apenes núvols que impedeixquen lluir el sol.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR!!!

FONT AVAMET

De nou dia de calor la que varem patir el dia d’ahir i novament les comarques centrals de València apareixen com a les més càlides i on el termòmetre va rondar els 28-30°C a molts observatoris del sud de València i inclús alguna localitat del nord d’Alacant.

Les temperatures continuaran altes el dia de hui, però atenció demà i despus-demà perquè els termòmetres s’enfilaran per damunt dels 30°C de manera més generalitzada i no començarem a notar una baixada prou notable fins el pròxim dimecres.

ATENTS!!! QUE ENS DIUEN HUI ELS MODELS METEOROLÒGICS DEL CANVI D’ORATGE PRÒXIMA SETMANA?

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMA SETMANA.
AVANÇ PRECIPITACIONS DIA PER DIA MODEL AMERICÀ.
ACUMULATS PRECIPITACIONS MODEL AMERICÀ.

Bé xiquets, demà començarem a tindre una lleugera inestabilitat que podrà deixar alguna tempesta molt local per l’interior de Castelló i interior de Catalunya. A partir de dilluns-dimarts l’embossament d’aire fred tendeix a baixar un poc més cap al sud de França i es quedarà centrat entre el nord de la península i el país Frances.

Per tant!!! Amb eixes condicions la setmana serà molt variable i ara mateixa els models meteorològics apunten que la major inestabilitat la tindrem a partir de dimarts on les tempestes podran fer-se més freqüents i intenses.

La situació més inestable la pròxima setmana l’esperem per la província de Castelló i Catalunya on allà si que podran deixar acumulats més importants eixes tronades que ja sabeu que el comportament d’aquest fenomen meteorològic és molt irregular i per tant anirà plovent ací i al poble del costat no massa. Al sud el risc de tempestes també existirà, però seran molt més locals i no amb tanta intensitat.

Així que sembla que la setmana insegura i variable es confirma i les tempestes començaran a fer-se notar sobretot a partir de dimarts on Catalunya i Castelló sembla que seran les més agraciades i que a Meteopoble anirem definint millor dia darrere dia amb els models mesoescalars.

Seguimeeeeeeent!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando