Per Nando

13/05/2024

Demà tornen les tempestes i baixen les temperatures.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Una D.A.N.A condicionarà l’oratge els pròxims dies i caldrà actualitzar dia a dia per anat veient com es comporten les tempestes cap a les nostres terres.

Bon dia!!! Dilluns 13 de Maig, ahir varem fer festa i hui són les 7 del matí, un hora poc habitual per a Meteopoble, però el cos hui m’ha dit que necessitava un poc més de llit, però be, anem al lio.

Com veieu al satèl·lit ens alcem amb un poc més de nuvolositat, però són núvols de moment inofensius, però que no descartem que durant la jornada puguen deixar algun ruixat per l’interior de la província de Castelló.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR!!!

FONT AVAMET.

Les temperatures ahir novament caloroses sobretot a les comarques de la Diània, on el termòmetre va pujar fins als 28-30°C a moltes localitats com El Genovès, Requena, Aiora, Villena, Agres, Beneixama, Ontinyent, Planes, Ademús, Gorga o Pedreguer entre altres. Hui i demà continuarem amb valors alts, encara que demà començaran a baixar, no ho notarem clarament fins dimecres per a tindre valors un poc més primaverals.

PENDENTS DE L’EMBOSSAMENT D’AIRE FRED I LES TEMPESTES ⚡️⚡️🌦🌦🌦🌧⛈️

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMS DIES
POSSIBILITATS DE TEMPESTES DEMÀ MODEL AROME
ACUMULATS PRECIPITACIONS PRÒXIMS DIES MODEL AMERICÀ

A partir de hui caldrà seguir l’evolució dels models meteorològics de més xicoteta escala per anar veient quina evolució te l’embossament d’aire fred i el moviment d’eixes tempestes que esperem que es puguen produir a partir de demà.

Sembla que serà la província de Castelló i Catalunya les més o beneficiades per estes tronades que ja fa dies anem anunciant. Els que vivim pel sud del territori Valencià també podrem arreplegar algo, però sembla que no massa cosa, però siga com siga, els meseoescalars ens aniran trieient de dubtes els pròxims dies.

Per tant i en resum, setmana tempestuosa al Mediterrani on sembla que Catalunya i Castelló seran les més agraciades.

Seguimeeeeeeent!!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando