Per Nando

14/05/2024

L’ubicació de la D.A.N.A podrà generalitzar les tempestes el cap de setmana.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

L’última actualització dels models apunta que de cara últims de setmana les tempestes es podran generalitzar i afectar també punts del sud.

Radar precipitacions. Font Meteociel

Bon dia!!! Dimarts 14 de Maig del 2024, mirant totes les actualitzacions dels models per anar vigilant eixe moviment de l’embossament d’aire fred els pròxims dies i que es el que ja està fent créixer les tempestes el dia de hui, cada dia observarem eixe moviment de la D.A.N.A per anar veient el cap de setmana on les tempestes podrien anar a més.

De moment ens alcem com tots els matins i com tots els matins el que fem és mirar al cel, un cel que amaneix sense nuvolositat important a les comarques del sud, però amb més núvols per la província de Castelló i sobretot eixes pluges i tempestes que ja afecten a Catalunya i sobretot la província de Girona, esta vesprada les nuvolades creixeran també amb energia en algunes zones del nostre territori com vorem ara després.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR!!!

FONT AVAMET

Novament ahir va fer molta calor sobretot en les comarques centrals i poblacions com Requena, Planes, Ontinyent, Agres, El Genovès o Cocentaina van superar els 30°C, però moltíssimes poblacions de la Diània es van apropar o van assolir de bon tros els 29°C

Hui baixen les temperatures sobretot per l’interior de la província de Castelló, però és mantindran encara prou altes a les comarques de València i sobretot al sud d’Alacant on poden sobrepassar de bon tros eixos 30° novament. Demà baixen, però no serà una baixada que notem massa i el mercuri es quedarà al voltant dels 25°C de manera prou general.

PARLEM DE TEMPESTES HUI I DEMÀ ⚡️⚡️⚡️

Avís groc per l’interior de Castelló i la part nord-oest de Catalunya, encara que en aquesta zona podran anar variant els avisos perquè esperem que siga la zona més tempestuosa de la jornada, com he dit tempestes fortes que poden afectar tot el territori Català.

A nosaltres i sobretot de cara la vesprada, les tempestes afectaran la província de Castelló i sobretot a l’extrem nord es on poden caure amb més força i deixar més de 20 mm en una hora. A la resta poca cosa o algun ruixat poc important pel nord de la província de València i nord-est de l’illa de Mallorca, com vaig dir ahir els del sud del territori Valencià ni ens enterarem.

Tant demà com els pròxims dies la situació serà molt pareguda, tempestes per la província de Castelló i Catalunya sobretot i la resta continuarem amb bona cosa de sol.

QUE FARÀ LA D.A.N.A ELS PRÒXIMS DIES?

A partir de Divendres-Dissabte la D.A.N.A baixarà un poc més de latitud i se’ns acostarà a nosaltres una mica més, això farà que la inestabilitat puga créixer cap al nostre territori i puguem parlar de tempestes més generals.

Ara mateixa els models meteorològics veuen un dissabte-diumenge prou moguts cap a la Façana Mediterrània amb tronades fortes i generalitzades que podran afectar al sud del territori Valencià també i que crec que ens ho mereixem.

Per tant i en resum ruixats i tempestes fortes per la província de Castelló i Catalunya fins al pròxim cap de setmana que la inestabilitat podrà anar a més i afectar a més llocs de les nostres terres.

Seguimeeeeeeent!!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando