Per Nando

10/05/2024

Vaguada-borrasca portarà un canvi d’oratge pròxima setmana.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

L’actualització dels models meteorològics apunten ara que la major inestabilitat cap a les nostres terres vindria a situar-se entre dimarts-dimecres on podríem tindre tempestes fortes, però localitzades.

Bon dia!!! Divendres 10 de Maig del 2024, entrem en un nou cap de setmana on apenes tindrem canvis meteorològics significants cap a les nostres terres i per tant, tots els que celebreu algun acte a l’aire lliure no teniu perquè patir de res, perquè el sol vos acompanyarà amb gana tant dissabte com diumenge, encara que diumenge podria escapar-se alguna gota de vesprada fruit d’un lleugera inestabilitat en altura que podrà fer créixer algunes nuvolades de vesprada, però coses molt localitzades.

Però abans mirem satèl·lit i ara mateixa ens creua una banda de núvols alts que apenes tenen tascendencia al cel i per tant no impediran que el sol hui torne a lluir amb tot la força.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR.

FONT AVAMET

Ahir les màximes ens van deixar valors per damunt dels 30°C o molt aprop, esta serà la tònica dels pròxims dies i on inclús el dilluns s’ens acostaran més cap als 35°C per a després anar baixant i deixar valors més primaverals.

Però destaquem les màximes més altes donades ahir a les comarques més centrals del nostre territori. Més de 31°C a poblacions com Canals, Gavarda, El Genovès o Sumacàrcer, també més de 30°C a poblacions com Anna, Carcer, Xella, Quesa, Gavarda o Guadassequies, però també queden moltes poblacions on el termòmetre va estar per damunt dels 28-29°C i totes situades sobretot a les comarques més centrals i interior de València o en algun punt molt localitzat del interior nord de la província de Castelló.

CANVIS PRÒXIMA SETMANA!!!

Pareix que per a la pròxima setmana queda un poc més definida la situació i si no canvien els models la inestabilitat no serà massa acusada, perquè la Vaguada-Borrasca no baixarà massa cap al sud peninsular i per tant no tindrem prou inestabilitat en altura per a parlar de tempestes generals cap al Mediterrani.

Per tant!!! Dilluns tindrem de vesprada creixement de nuvolades que podran deixar algunes tempestes molt locals per l’interior del territori Valencià, atenció perquè dilluns les màximes podran deixar valors propers als 35°C a les comarques més centrals del territori Valencià.

Entre dimarts-dimecres podríem tindre una miqueta més d’inestabilitat i les tempestes podrien afectar a més zones del nostre territori de cara la vesprada, però les tempestes més generals de nou es donaran a Catalunya, les temperatures patiran una davallada prou important a partir de dimarts l deixant valors més primaverals cap a les nostres terres després d’un cap de setmana i un dilluns prou càlids.

Per acabar i si no varien massa els models no sembla gairebé una situació de massa inestabilitat com he dit abans i per tant poques precipitacions esperem la pròxima setmana, encara que allà on es formen les tronades podrien ser localment fortes. Caldrà seguir-ho els pròxims dies amb els models mesoescalars i anirem definint millor eixes tempestes, però com he dit seran molt locals i per tant molts ni ens enterarem.

FINS DEMÀ.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando