Per Nando

9/05/2024

Una vaguada sembla que portarà més moviment la pròxima setmana.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les últimes eixides profunditzen més la vaguada per a la pròxima setmana i vorem si les tempestes ens acaben afectant de ple la setmana que ve.

Bon dia!!! Dijous 9 de Maig del 2024, tot continua igual i l’avorriment meteorològic que portem associat al territori Valencià des de fa més de 8 mesos m’estan començant a cansar i no poc, una situació crítica que es podrà veure agreujada aquest estiu i ja vorem si en alguns casos no patim restriccions d’aigua.

Bé, mirem satèl·lit que es el que ens interessa quan ens alcem de bon matí, el cel continua sense núvols importants a la Façana Mediterrània i així continuarà les pròximes jornades, a l’espera de canvis de cara últimes hores de diumenge i també per a la setmana pròxima.

CANVIS A PARTIR DE DIUMENGE!!!

Ja fa dies que anem anunciant-ho, perquè sembla que a partir de diumenge una vaguada començarà afectar la península Ibèrica, per tant, al territori Valencià creix el risc de tempestes per l’interior de la meitad nord, però serien de moment tronades molt locals i que dilluns-dimarts inclús podrien ser generals a Catalunya, les temperatures es mantenen o inclús pujaran encara més el dilluns amb valors propers als 30°C.

QUE PASSARÀ AMB EIXA VAGUADA?👀⛈️⚡️🌦

EIXIDA ANIT MODEL AMERICÀ POSSIBLE EVOLUCIÓ VAGUADA.
TEMPERATURES A UNS 850HPA PRÒXIMA SETMANA

Bé, no vaig a mentir-vos i ara mateixa els models meteorològics no ens defineixen una situació massa clara per a la setmana que ve, perquè les eixides principals encara varien molt sobre la profundització d’aquesta vaguada, dependrà del seu alcanç cap al sud per a fer que les tempestes pogueren fer-se més generals al territori Valencià cap a mitjans setmana, però és una cosa que no es veu gens clara en aquests moments, si que sembla que a Catalunya novament tindríem la situació més inestable de la Façana Mediterrània.

Les temperatures que pujaran a partir de hui i que deixaran un dia prou càlid el dilluns amb màximes que podran arribar als 30°C, tenen tendència a baixar a partir de dimarts, on una massa d’aire més gelat començarà a entrar pel nord de la península i acabarà afectant també les nostres terres.

En definitiva, cal seguir esperant a vore que fa la propera setmana eixa vaguada, perquè és la que determinarà si tenim tempestes més importants a casa nostra o per contra les tempestes si es produeixen seran molt localitzades. Ja vorem….

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando