Per Nando

19/09/2021

ATENCIÓ!!!! MODELS QUE MOSTREN UNA GOTA FREDA D’ALT POTENCIAL ⛈⛈⛈⛈⛈⛈?????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Sense poder actualitzar amb altres models en mà que ixen durant aquest matí,tan sols puc aportar que hi ha models que continuen incidint en una Gota Freda que podria portar molta aigua,la localització de les zones més afectades encara no la sabem,però sembla que el màxim d’inestabilitat es centraria entre dimarts-dijous.

A partir de dema de vesprada comença la festa i els models com Harmonie i Arome veuen una situació de tempestes fortes o molt fortes pel litoral de Catalunya i tot el sud de territori Valencià I Múrcia i les IllesBalears,per tant tenim que estar molt atents ja a partir de demà mateix.Inclús els Ep de precipitació màxima d’Aemet marca el màxim de precipitació pel golf de València durant els pròxims dies.

Molta atenció perquè trobe que durant el dia de hui podrem aportar més novetats sobre aquesta gota freda que segur que dona que parlar als mitjans de comunicació en algun punt de la façana Mediterrània. Però ja veieu que ni a 36 de hores de que comence la inestabilitat la situació la tenim clara i ahi podreu comprovar lo difícil de modelitzar i complicada d’analitzar que és la situació que anem a viure a partir dels pròxims dies. Segurament ens trobem davant una situació delicada ,però fins que no ens ho confirme el model Europeu no ho podem assegurar al 100%. Però com dic els models mesoescalars comencen a eixir amb precipitacions molt importants ja de cara la vesprada-nit de demà

Seguimeeeeeeent i la pròxima actualització la faré vora les 14 hores. Molta atenció

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR,  A MÉS MOLT PROMPTE NOVETATS DE CARA LA TARDOR?⛈?⛈?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando