Per Nando

25/04/2024

Hui, demà i el cap de setmana tempestes!!! Atenció dilluns amb el pas d’una D.A.N.A.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Hui, demà i el cap de setmana tindrem tempestes localitzades que ens faran estar pendents de satèl·lit i radar, però atents a partir de dilluns amb el pas d’un embossament d’aire fred.

Bon dia!!! Dijous 25 d’abril del 2024, el primer que tinc que dir hui, es que, els models ens mostren escenaris de moviment per als pròxims dies i això ens agrada i molt, perquè inclús la situació tempestuosa es podrà allargar tota la pròxima setmana com vorem a continuació.

Primer que res, cal mirar al cel i de moment tenim el pas de núvols alts, inofensius i sense més conseqüències, però açò canviarà també està vesprada.

ATENTS!!! HUI TEMPESTES LOCALITZADES⚡️⚡️⚡️

PREVISIÓ TEMPESTES MODEL AROME

Atents esta vesprada perquè finalment el model Arome li dona prou protagonisme a les tempestes d’esta vesprada, que inclús no descartem que puguen tocar punts del litoral el dia de hui.

L’avanç de les tronades serà d’oest a est i no descartem que puguen anar acompanyades de granís. Així serà la tònica de demà i el cap de setmana amb tempestes que esperem que encara siguen més locals que el dia de hui, però allà on toquen podran ser localment fortes i amb el risc de la pedra. Les temperatures pujaran dissabte uns 3-4°C, però tornaran a baixar el diumenge.

ATENCIÓ DILLUNS!!! EL PAS D’UNA D.A.N.A PODRÀ PORTAR PLUGES I TEMPESTES GENERALS⚡️⚡️⚡️⛈️⛈️⛈️⛈️

Be, el cap de setmana anirem seguint per on van produint-se eixes tempestes, però el que cal seguir de veritat, és que la possibilitat de vore pluges generals el proper dilluns a la Façana Mediterrània, va creixent per moments i els models meteorològics és posen molt interessants per eixos dies.

L’ubicació d’una D.A.N.A al sud de la península, farà que tinguem un pròxim dilluns molt nuvolós i amb possibilitat de ruixats generals, acompanyats de tempestes que podran ser d’intensitat forta. Atenció a Catalunya on inclús podran ser molt forts per la possibilitat de que s’acabe formant una xicoteta borrasca davant les seues costes que podrà impulsar el vent més humit per aquella zona.

Tota aquesta previsió encara podrà variar,, però poc a poc la probabilitat va creixent quan només queden 4 dies per al dilluns i si demà ho confirmem, seria una alegria per a tots, poder anunciar pluges generals, que podrien regar tota la Façana Mediterrània entre dilluns-dimarts.

LES TEMPESTES PODRAN CONTINUAR BONA PART DE LA SETMANA QUE VE⚡️⚡️⛈️⛈️⛈️

EVOLUCIÓ AIRE FRED PRÒXIMA SETMANA.
MAPA PRECIPITACIONS PRÒXIMS 10 DIES MODEL EUROPEU.

Els models no tenen desperdici per a la pròxima setmana, on pràcticament l’aire fred continuarà damunt de la península i això afavorirà el creixement de tempestes sobretot de vesprada a molts punts, i també a casa nostra, situació que caldrà seguir dia dia, però sembla que anem a tindre una finalització d’abril i un principi de Maig força interessants.

Per tant!!! Seguiment del bo. Hui tindrem tempestes que podran afectar inclús punts del litoral, demà i el cap de setmana ruixats de vesprada més localitzats.

ATENCIÓ!!! Perquè dilluns podríem tindre un episodi de pluges generals i que localment podran ser forts o molt forts i per tant, a partir de hui intentarem actualitzar mati i vesprada amb les diferents eixides dels models meteorològics.

Que ganes tenia de vore canvis tan propers cap a les nostres terres, encara que siguen amb tempestes que aniran regant ací i allà, però que el dilluns podran afectar tot el territori Valencià i Catalunya.

Seguimeeeeeeent!!!!⚡️⚡️⚡️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando