Per Nando

9/02/2024

Atenció!!!  KARLOTTA  fa ploure, però açò no acaba ací 🌧🌧☁️🌧☁️🌧🌀🌀🌀🌀

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

El front actiu el tenim ara mateixa al damunt de les nostres comarques i porta pluja, però després el protagonista serà el vent.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA.

RADAR PRECIPITACIÓ 18 HORES.
PRECIPITACIONS DEL DIA, FONT AVAMET

Benvinguts de nou, altra tongada de precipitacions ens està creuant ara mateix especialment per la província d’Alacant i la província de València, esperàvem poca pluja i aixina s’ha produït, però al meu parèixer encara està plovent més del que em pensava perquè el front ens ve aponentat i amb molt poca humitat.

Demà entra en joc el fort vent de ponent i els últims models meteorològics veuen el pas de altra línia de precipitacions un poc activa de cara la vesprada de diumenge, situació que anirem seguint ací. Almenys estem veient caure aigua del cel, algo que en aquests moments, ens resulta més car de vore que el mateix oli d’oliva.

ACTUALITZACIÓ MATÍ.

Bon dia!!! Divendres 9 de febrer del 2024, quina alegria alçar-te i notar el soroll de la pluja, encara que siga poc, com no plou casi, quan veus caure aigua del cel es com un miracle hui en dia i ara mateixa ho fa inclús de manera dèbil o moderada.

Com veieu al satèl·lit la Borrasca Karlotta ara mateixa travessa el Regne Unit deixant eixe front actiu que ara mateixa afecta sobretot la província de València i Alacant, nord de Castelló i Catalunya. De moment les precipitacions són inapreciables quan son les 5 de la matinada, per tant actualitzarem les dades de pluja esta vesprada.

TEMPERATURES MÍNIMES.

FONT AVAMET.

Nit càlida a causa de la nuvolositat que tenim al damunt i que com he dit ha deixat unes mínimes prou caloroses, que apenes es mouran durant el dia deixant unes màximes prou paregudes a les mínimes durant la jornada, perquè la massa més fresca comença afectar-nos hui i ho farà durant tot el cap de setmana.

Valors mínims que oscil·len entre els 15°C a bona part del territori Valencià, llevat de més a l’interior on ara mateixa tenim temperatures que comprenen entre els 3-7°C.

HUI DIA MOLT NUVOL I AMB PRECIPITACIONS DÈBILS, DEMÀ I DESPUS-DEMÀ VENT.☁️☁️🌧🌧🌀

PREVISIÓ PRECIPITACIONS MODEL AROME.
MAPA SIMBOLS METEOPOBLE.

Dia molt nuvol el que esperem hui gràcies a la Borrasca Karlotta que tant hem anomenat els passats dies i que ens farà traure eixe vell aparell, que ja no ens enrecordem ni on el tenim anomenat paraigües. Precipitacions dèbils o inclús moderades que passaran durant el matí, però que esta vesprada tornaran amb el pas d’una nova tongada de precipitacions.

Com veieu al mapa serà un dia gris i fred amb precipitacions dèbils en general, però serà un dia com toca, un dia d’hivern.

Una vegada passat el front de precipitacions i a partir de la propera nit i durant tot el cap de setmana haurem d’estar pendents del vent, un vent de ponent i mestral que bufarà amb gana i amb ràfegues que podran superar els 80/100 km per tot l’interior del territori Valencià, part de Tarragona, Barcelona i les Illes Balears, però també bufarà fort per la costa.

Com veieu Aemet ha activat avís groc per aquestes ràfegues fortes de vent que es donaran a les nostres comarques, durant tot el cap de setmana i que serà molest. Continuarem amb pas de núvols entre demà i despus-demà que podran deixar alguna gota, però molt anecdòtica. L’ambient serà fred durant tot el cap de setmana i diumenge serà el dia on les màximes seran més baixetes.

I LA PRÒXIMA SETMANA?

La pròxima setmana i mirant les últimes actualitzacions dels models el vent de ponent ens seguirà acompanyant almenys fins dimecres, on podrà bufar moderat o fort per l’interior. L’anticicló anirà guanyant protagonisme també dia a dia i les temperatures començaran un ascens tèrmic que de nou deixarà valors per damunt dels 20°C de manera general. Els canvis en les tendències que veien ahir a llarg termini els tornen a fulminar i ens lleven totes les opcions de vore indicis d’algun temporal.

Per tant aprofiteu la pluja de hui, perquè vorem quan la tornem a vore☁️☁️🌧🌧🌧🤦‍♂️🤦‍♂️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando