Per Nando

27/12/2023

QUIN FRED!!! 🔵Gelades molt fortes 🥶🥶🥶⏬️⏬️❄️❄️❄️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Gelades importants que deixen valors de -12°C. Quina evolució de l’oratge tindrem per acabar l’any?

SATÈL·LIT EUMETSAT.

Bon dia!!! Dimecres 27 de desembre del 2023, a quatre dies per acabar l’any i ara mateixa ens alcem amb molt de fred com vorem a continuació, però el primer que fem és vore les imatges del satèl·lit i novament ens trobem sense núvols al nostre territori, però observem eixa potent borrasca que circula per l’Atlàntic cara el Regne Unit i que farà que a partir de divendres tinguem més núvols, però sense apenes conseqüències, per tant continuarem sense precipitacions a la vista.

TEMPERATURES MÍNIMES ACTUALS ( 5 DE LA MATINADA)

Font Avamet.

Mareeeee quines gelades tenim ara mateixa i quines temperatures en una de les ubicacions més fredes del territori Valencià. Destaquem eixos -12,3°C a El Toro ( La Nava ) que seguirà baixant fins allà les 7-8 del mati i no m’estranya que baixe fins els 13 °C negatius, també destaquem els -10°C de la Rambla de Bocairent o Ares del Maestrat, vora -9°C a les ubicacions més fredes de poblacions com Xixona, Requena, El Toro o Villena, però el rastre de temperatures negatives arreu del territori Valencià és molt ampli el dia de hui i per tant abrigueu-vos bé abans d’eixir de casa, perquè fa molt de fred!!!

FRONTS DE PONENT PER ACABAR L’ANY I VENT FORT PER COMENÇAR EL 2024.

De nou sembla que per acabar el 2023 i començar el 2024 tornarem a la maleida situació de ponent que portem arrastrant tota la tardor a la Façana Mediterrània. Revisant tots els models a partit de divendres tindrem més nuvolositat a causa d’eixes borrasques que circularan per l’Atlàntic cara al Regne Unit i França i que tocaran de refilo l’oest i nord peninsular. A nosaltres com he dit abans només ens portaran més nuvolositat i atenció!!! Perquè el 2024 el podrem començar amb el fort vent de ponent com a protagonista. Mareeeee deu, anem de mal en pitjor.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando