Per Nando

26/12/2023

Actualització!!! Ens esperem a després de Reis?👀👀⏬️⏬️☁️⛈️🌧?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

FINALMENT L’ORATGE FINS AL 2024, SERÀ ESTABLE I AMB GELADES MATINALS, VOREM SI ELS REIS ENS PORTEN REGALS👀👀🌧⛈️☁️❄️

ACTUALITZACIÓ METEOPOBLE, MATÍ.

SATÈL·LIT EUMETSAT.

Bon dia!!! Dimarts 26 de desembre del 2023, fartets estem de menjar i beure i fartets estem de l’oratge tan monòton i sec que ens està afectant des de finals de l’estiu, açò només donen ganes de plorar i la gent no para de preguntar-me quan plourà i que per favor que faça ploure ja. Ojala ho poguera fer, perquè per mi estaria la majoria de l’any plovent, però de moment caldrà esperar un poc més. Si mirem satèl·lit res que oferir i continuem amb absència de nuvolositat pràcticament a tot el territori penínsular.

TEMPERATURES MÍNIMES ACTUALS ( 6 DE LA MATINADA)

FONT AVAMET

De nou i com estem últimament acostumats les gelades tornen a ser protagonistes per l’interior del territori Valencià i les més baixes tornen a donar-se en punts habituals de les nostres terres. Actualitzem a estes hores i quan són les 6 de la matinada els -9°C a El Toro, -7°C a Ares del Maestrat o Bocairent, -6°C a Xixona, -5°C a Morella, Sorita i Requena entre altres. La situació de gelades matinals continuarà el pròxims dies i a les hores centrals del dia continuarem amb temperatures agradables per a l’època.

ÉS CONFIRMA L’ORATGE A CAP D’ANY☀️☀️🥶🥶🥶

Finalment es confirma l’oratge de Cap d’any i Finalment fulminen l’entrada freda per a eixos dies i també la previsió de vents molt forts per a l’últim dia de l’any. Seguirem amb predomini de l’anticicló que portarà bona cosa de sol I temperatures agradables les últimes hores del 2023 i també per començar el 2024. Això si, les gelades matinals continuaran com autèntiques protagonistes per l’interior.

ES VEU ALGUNA COSA PER A SEGUIR?🥶❄️☁️⛈️🌧⏬️

Mirant les últimes eixides dels models tant Americà com Europeu, per a vore algun moviment de peces que puga trencar aquesta monotonia Anticiclònica, ens haurem d’esperar fins a Reis o després de Reis, però sense desxifrar encara que pot passar i quei passarà. Quan la situació és tan dramàtica intentem vore canvis per on siga, però de moment no podem assegurar res i caldrà esperar els pròxims dies per a vore que ens interpreten els models després de totes les festes Nadalenques. Seguimeeeeeeent.


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando