Per Nando

24/04/2024

Demà noves tempestes. Atenció a Dilluns amb el pas d’una D.A.N.A.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Demà torna a créixer el risc de tempestes localitzades, però estem pendents del pas d’una D.A.N.A el dilluns que podria generalitzar la situació.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA.

Benvinguts de nou!!! Pendents de l’evolució del embossament d’aire fred entre finals de diumenge a dimarts per la península i que anirà cap al Mediterrani. Pràcticament la totalitat dels models meteorològics apunten que les tempestes més intenses entre dilluns-dimarts es produirien entre la província de Castelló i Catalunya. Caldrà seguir les eixides dels propers dies per vore si confirmen aquesta ubicació com la més inestable o per contra van moguent la zona més inestable un poc més al sud. Demà mati vorem que ens diuen tant el model Americà, com el model Europeu.

ACTUALITZACIÓ MATÍ

Bon dia!!! Dimecres 24 d’abril del 2024, continuem pendents dels models meteorològics per anar veient que ens portarà l’oratge els pròxims dies, perquè demà torna a hi hauré moviment i vorem si per fi es generalitza cap a finals de setmana com vorem a continuació.

De moment i mirant satèl·lit el dia de hui, no contemplem res important per a destacar al nostre territori i en general a cap lloc de la península Ibèrica. Pràcticament l’absència de nuvolositat predomina hui tot el territori penínsular.

DEMÀ TORNEN LES TEMPESTES!!!

SITUACIÓ SINÒPTICA DEMÀ.
EVOLUCIÓ DEMÀ TEMPESTES, MODEL AROME

Atents a demà de vesprada-nit, perquè tornen les tempestes al territori Valencià i Catalunya, sembla i encara que siguen de distribució irregular i molt localitzades, demà afectaran a més llocs del nostre territori que el passat dilluns.

L’aire fred en altura propiciara el creixement d’eixes tronades que arrancaran des de l’oest del nostre territori i que difícilment tocaran a la costa, però atenció perquè per l’interior no descartem que puguen ser localment fortes i anar acompanyades de granís.

Aquesta situació pasará molt ràpidament el divendres deixant un dia prou tranquil i assolellat.

QUE PASSARÀ EL CAP DE SETMANA?

SITUACIÓ SINÒPTICA DISSABTE.
TEMPERATURES MÀXIMES DISSABTE.

El cap de setmana manarà de la situació meteorològica una borrasca Atlàntica que a nosaltres finalment vindrà acompanyada de vents de ponent, que podran bufar de manera moderada per l’interior del nostre territori.

Amb eixe vent terral el creixent de precipitacions o nuclis de tempesta decreix cap a les nostres terres, però no descartem que durant el cap de setmana puguera caure algun ruixat molt aïllat a casa nostra. Catalunya tindrà un oratge més rebolicat i allí si que podrem tindre ruixats i tempestes més generals.

Atenció a les temperatures que remuntaran sobretot per la costa amb valors que podran superar els 25°C de manera generalitzada per el litoral i prelitoral. Temperatures que diumenge tornarien a baixar.

PENDENTS D’UNA D.A.N.A PER A DILLUNS. ATENCIÓ!!!!👀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

SITUACIÓ SINÒPTICA DILLUNS-DIMARTS
ACUMULATS PRECIPITACIONS PROXIMS 10 DIES MODEL EUROPEU EIXIDA AHIR.

Molta atenció al despenjament d’una D.A.N.A cap a últimes hores de diumenge i de cara dilluns-dimarts, perquè segons les últimes eixides dels models meteorològics podrà complicar la situació meteorològica amb tempestes més generalitzades a la Façana Mediterrània, que podrien ser localment fortes o molt fortes i inclús amb certa persistència.

De moment els models meteorològics aposten que seria la mitad nord del territori Valencià i Catalunya les que podrien rebre més aigua, però caldrà seguir totes les eixides dels models a vore com es va desenvolupant aquest nou embossament d’aire fred, que ens farà estar entretinguts a Meteopoble els pròxims dies.

Seguimeeeeeeent!!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando