Per Nando

21/04/2024

Demà començarem una setmana tempestuosa.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

A partir de demà baixada de termòmetres i ruixats que avançaran de nord a sud de la Façana Mediterrània.

Bon dia!!! Diumenge 21 d’abril del 2024, anem deixant enrere una setmana prou estable meteorològicament parlant, encara que el patró atmosfèric ha canviat i ens ha portar unes temperatures més acordes per a l’època respecte a setmanes passades.

Però ara mateixa el satèl·lit que ens fixem tots els matins es clar, pràcticament absència de nuvolositat a tota la península Ibèrica, encara que hui les tempestes fortes al sud-oest peninsular es tornaran a repetir i la probabilitat de pedra tornarà a estar present per aquella zona.

DEMÀ ORATGE MÉS REBOLICAT!!!

Demà tindrem un canvi important en l’oratge cap a les nostres terres, tindrem el cel amb més nuvolositat que hui. A més la probabilitat de ruixats i tempestes creix cap a les nostres comarques i com podeu veure en l’animació del model Arome la major probabilitat estarà al litoral central de Catalunya i després anirs baixant cap al territori Valencià on el sud de València i la província d’Alacant rebran els ruixats més importants i generals, així com l’illa d’Eivissa. Les temperatures baixaran de manera notable respecte a hui.

RESTA DE SETMANA AMB NOVES TEMPESTES A PARTIR DE DIJOUS!!!

Entre dimarts i dimecres torna la tranquil·litat a casa nostra, però a partir de dijous i amb l’entrada de més aire fred en alçada al damunt de la península Ibèrica, tornaran les tempestes cap al nostre territori. Unes tempestes que creixeran de vesprada i podran ser localment fortes i que ens podran acompanyar tot el que queda de setmana. Les temperatures després de la remuntada de dimarts-dimecres, es mantindran amb valors pareguts i amb màximes rondant els 20°C.

Per tant i en resum, ara cal seguir la inestabilitat que es produirà demà sobretot a les comarques centrals del territori Valencià i també anirem definint dia a dia les tempestes que tornaran a guanyar protagonisme a partir de dijous on també podran vindre acompanyades de granís.

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando