Per Nando

23/04/2024

Atents!!! Noves tempestes dijous-divendres, però i el cap de setmana?

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Tempestes intenses sobretot a Catalunya les últimes hores i que sembla que tornaran amb més freqüència a partir de dijous i els dies posteriors.

Bon dia!!! Dimarts 23 d’abril del 2024, tempestes que ahir es concentraven a Catalunya sobretot, com les previsions anunciaven, però també esperàvem un poc més de moviment per la província d’Alacant i que finalment va deixar 2 ruixats mal comptats, situació que encara desespera més al veure que se’ns acosta l’estiu i necessitem que ploga si o si.

Però bé!!! Mirem satèl·lit i radar i podem observar com les tempestes ja han abandonat Catalunya quan són les 5 de la matinada, però ara mateixa continua la inestabilitat a les Balears, però la tendència és que poc a poc la inestabilitat vaja a menys cap a les nostres latituds.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!!

FONT AVAMET

A casa nostra poc cal destacar en quan a precipitacions el dia d’ahir, una nova vergonya que ens deixa registres de 6 mm a Formentera del Segura o Xàbia, vora 4 mm a Dénia, Pedreguer o Pilar de la Foradada o 3 mm a Bigastre o Teulada. Recordem que a Catalunya és van registrar les màximes tempestes, que inclús van vindre amb fortes granissades com es el cas de Sabadell, on va quedar tot blanc a causa d’aquest fenomen meteorològic.

Tant hui, com demà, esperem estabilitat atmosfèrica i temperatures que pujaran, però novament el dijous, tornarem a parlar de tempestes com vorem a continuació.

LES TEMPESTES DIJOUS/DIVENDRES PODRAN SER MÉS GENERALS.

Bé, pareix que anem a entrar en una dinàmica tempestuosa cap a les nostres terres, ahir només va ser el principi de les tempestes, que tornaran afectar les nostres terres a partir de dijous.

L’entrada d’aire fred en altura propiciara novament que la inestabilitat vaja a més a partir de dijous de vesprada fins al divendres de mati, si els models no desinflen massa la situació, durant aquest període les tempestes tornaran a guanyar protagonisme i podrien inclús ser generals al nostre territori. Estarem molt pendents!!!

El cap de setmana continuarem amb inestabilitat I probabilitat de tempestes sobretot a Catalunya, a casa nostra el dissabte amb vent terral la probabilitat disminueix, però el diumenge podria tornar a pujar la probabilitat. Ho anirem seguint.

PRÒXIMA SETMANA CONTINUAREM AMB INESTABILITAT, D.A.N.A?

Estarem també molt pendents de cara inicis de la pròxima setmana, perquè el pas d’una vaguada o inclús D.A.N.A per la península podrà intensificar eixes tempestes a casa nostra, situació que ara mateixa contemplen tots els models meteorològics.

Com veieu no en puc avorrir estos dies intentant fer les previsions meteorològiques a la Façana Mediterrània, perquè la probabilitat de tempestes tornarà els pròxims dies i intentar fer un pronòstic certer serà difícil, però anem a intentar fer-ho el més acertat possible i sobretot esperem que les tempestes ens façen gaudir a tots els que disfrutem de la meteorològia cap a les nostres terres. Seguimeeeeeeent!!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando