Per Nando

22/04/2024

Atenció!!! Tempestes ara que també tornaran entre dijous-divendres amb més força.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Hui tindrem un dia més rebolicat i on els ruixats i tempestes afectaran sobretot Catalunya la província d’Alacant i l’illa d’Eivissa i Mallorca.

Bon dia!!! Dilluns 22 d’abril del 2024, comencem jornada pendents del cel, encara que al territori Valencià les tempestes no seran generals, si que es podran donar ruixats i que no descartem que puntualment siguen forts, encara que sembla que seran molt localitzats.

Primer que res mirem satèl·lit i radar i ara mateix a les 5 del matí la zona de Catalunya registra activitat tempestuosa i cel prou tapat sobretot a la part més oriental del territori, a casa nostra ara mateixa també tenim intervals de núvols, sobretot cap al sud i també l’illa de Mallorca la nuvolositat és força abundant.

TEMPESTES FORTES HUI I BAIXADA DE TERMÒMETRES!!!!

Avís groc per tempestes a Catalunya on sembla que tindrem la màxima inestabilitat el dia de hui, sobretot aquest matí, però de vesprada de nou poden créixer tempestes que sobretot a la part més sud-est de Catalunya podran ser fortes i anar acompanyades de pedra.

Al territori Valencià serà esta vesprada quan les tempestes encara que siguen més localitzades, podran afectar a la província d’Alacant i algun punt del sud-est de la província de València on no descartem algun ruixat localment fort i sense descartar alguna granissada. També l’illa d’Eivissa i Mallorca tindran moviment de tempestes esta vesprada. Així que estarem molt pendents del radar meteorològic.

Les temperatures hui baixen, però a partir de demà tornaran a remuntar i deixaran novament valors al voltant dels 20°C

LES TEMPESTES TORNARAN DIJOUS ⚡️⚡️⚡️

Estarem pendents el dijous-divendres, perquè amb l’aire fred que tindrem en altura creixera novament el risc de tempestes que podran afectar amb força el nostre territori de cara la vesprada-nit de dijous a divendres. Atenció com he dit, perquè estes tempestes arrencaran per l’oest i podran tocar punts del litoral amb probabilitat major que hui, de que puguen vindre acompanyades de granís. Per tant aquesta situació l’ anirem seguint de ben aprop les pròximes jornades.

TENDÈNCIES DE BORRASQUES ATLÀNTIQUES!!!!

Per al pròxim cap de setmana encara que no tenim un bloqueig de zonal, sembla que manaran les Borrasques Atlàntiques i que deixaran bona cosa de pluges al nord i oest peninsular, encara que també caldrà seguir-ho perquè podrà portar associada bona cosa d’activitat tempestuosa a la península ibèrica inclosa Catalunya.

Encara que al territori Valencià no sembla que portarà massa inestabilitat, tot dependrà de la incidència del vent terral, perquè si no tenim el vent de ponent com a protagonista, la probabilitat de vore tempestes fortes durant el cap de setmana també pujaria cap a les nostres terres. Ja vorem……… però ara cal seguir el dia de hui i el pròxim dijous-divendres perquè almenys tenim alguna cosa per a distreure’ns al nostre territori, encara aur siga per veure 4 llamps!!!⚡️⚡️⚡️⚡️

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando