Per Nando

25/12/2023

Actualització!!! Nadal amb gelades fortes i que més……🥶🥶🥶🥶🥶❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

LES GELADES FORTES MATINALS SERAN PROTAGONISTES FINS DIVENDRES, DESPRÉS?

SATÈL·LIT EUMETSAT.

Bon dia!!! A 25 de desembre del 2023, les farterades van que xuten en aquestes festes Nadalenques i hui com mana la tradició dinarem el típic putxero de Nadal Valencià, jeje, després tocarà pas a bascules i dietes per a baixar de pes tots eixos kg que pujem durant aquestos dies. Però bé!!! Centrem-nos en l’oratge que pràcticament continua sense novetats i si mirem al satèl·lit també poca preocupació en quant a nuvolositat pràcticament a la Façana Mediterrània, algunes boires normals en situacions d’estancament Anticiclònic.

QUINES MÍNIMES I QUINES GELADES HUI.

FONT AVAMET

Com veieu hui les gelades s’han generalitzat més i ademes s’han intensificat. Fins a -10°C Ares del Maestrat o El Toro i al voltant de 8-9°C negatius a poblacions com Requena, Bocairent, Xixona, Villena, Vilafranca i Morella i entre molts més poblacions que han baixat les mínimes per davall de 0°C, inclús ha gelat molt aprop del litoral. Així continuarem les pròximes jornades amb més gelades generals, però de cara a divendres i amb l’increment del vent i la possibilitat de més nuvolositat aniran a menys.

QUE ENS DIUEN LES PREVISIONS I LES TENDÈNCIES?🥶🥶🥶

Les últimes eixides dels models meteorològics no ens porten massa alegries per al cos, ni per a finalitzar el 2023, ni per a començar el 2024. Després de la vaguada que portarà baixada de termòmetres ( menys important del que es veia fa uns dies) de cara al 2024 sembla que tornarà l’anticicló a casa nostra i tornaran els dies pràcticament assolellats amb nits fredes i dies amb temperatures agradables a les hores centrals del dia.

No hi ha manera que canvie tot açò!!! Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando