Per Nando

24/12/2023

Nit de Nadal, somiem en canvis? Quan?🌧☁️❄️🌟✨️⏬️❄️⛈️⛈️🌧☁️❄️❄️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Nadal sense problemes, cap d’any amb possible entrada freda, però i Reis? 👀⛈️🌧☁️❄️✨️🌟⛈️🌧☁️❄️

PREVISIÓ METEOPOBLE MATÍ.

SATÈL·LIT EUMETSAT.

Bon dia!!! Diumenge 24 de desembre del 2023, comencem dies on els sopars i dinars familiars és fan més assidus i per tant aquests dies farem previsió un poc més alterades que l’horari habitual , però la farem. Poc haurem de patir per l’oratge aquests dies, estem immersos en una situació Anticiclònica que ens porta estabilitat generalitzada, amb gelades matinals i temperatures més agradables de cara les hores centrals del dia. El satèl·lit de hui també ens ho mostra així i ara mateix la Façana Mediterrània és troba lliure de nuvolositat.

TEMPERATURES MÍNIMES.

Font Avamet.

Les temperatures mínimes molt paregudes als últims dies, però ja més fresques o fredes també per el litoral del territori Valencià on han quedat pràcticament per davall dels 10°C. Les gelades més intenses com sempre a l’interior i sobretot a les zones que ja estem habituats del nostre territori. Bocairent, Requena, Villena, Xixona, Ares del Maestrat, El Toro, Vilafranca o Morella entre altres han quedat per damunt dels 6°C negatius i així continuarem els pròxims dies. Gelades generals per l’interior que seran fortes pràcticament dia a dia en aquestes poblacions que mostrem en el mapa elaborat per Avamet.

ALGUNS CANVIS A CAP D’ANY⏬️⏬️🌀🌀🌀

Atenció a cap d’any, el pas d’una borrasca pel Regne Unit portarà baixada important de temperatures, però tant el dia de Cap d’any com el primer dia del 2024 el vent podrà ser l’autèntic protagonista i podrà bufar a molt llocs de la Façana Mediterrània amb força, però sembla que el territori Valencià seria on possiblement podria pegar amb més virulència i amb ràfegues de ponent superiors als 100km. Aleshores nit de Cap d’any i any nou on tindrem que ficar-se pes al damunt per a no envolar-se.

QUI TE FAM SOMÍA ROTLLOS, CANVIS A REIS?⏬️⏬️❄️❄️☁️☁️🌧🌧⛈️

Ho se!!!! Qui té fam somía rotllos, però alguna cosa tindrem que mirar encara que siguen mapes de ciència-ficció i més quan estem desesperats per a que ens ploga. Si mirem el model Americà la situació podria canviar cara Reis i on ara mateixa aquest model si que veu un moviment de peces i amb borrasques circulant per la península, que podrien portar les pluges, però estem parlant a més de 10 dies i per tant això de moment es parlar per parlar, però anem a somiar que es Nadal.

Meteopoble i Nando Gil després farem una felicitació especial de Nadal, mentrestant i com sempre, Seguimeeeeeeent en les previsions meteorològiques.


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando