Per Nando

21/10/2023

Actualització!!! Fa frescor🔵🔵🍂🍂🍂🍂

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ 16:30

La Borrasca que s’acosta des de l’Atlàntic cara al sud-oest peninsular ja està batejada amb el nom de Bernard, aquesta borrasca farà un recorregut un poc extrany, perquè circularà fins quasi al golf de Cadis i farà tot el possible per no creuar-lo fins al Mediterrani i se’n anirà directament cap al nord. Aquesta borrasca portarà pluges i vents forts al sud-oest de la península Ibèrica el dia de demà om Aemet ja ha començat activar els primers avisos, el dilluns el temporal anirà traslladant-se cap al nord de la península. Ací a casa nostra tan sols esperem més nuvolositat demà i dilluns amb alguns ruixats molt poc importants.

Bon dia!!! Dissabte 21 d’octubre del 2023, teníem ganes de frescoreta i per fi ens hem tingut que tapar per a dormir, les mínimes s’han desplomat i inclús fa fred en algunes poblacions com vorem a continuació

Primer que res i com tots els dies mirem el satèl·lit i observem com novament tota la nuvolositat que tenim a la península ibèrica ens ve de ponent, també es pot observar com ja s’acosta una borrasca per l’oest peninsular i que demà deixarà bona cosa de pluja al sud-oest peninsular.

MÍNIMES FREDES O FRESQUES, FONT AVAMET.

Fa fred!!! Això ja ho poden dir als pobles més alts de més a l’interior del territori Valencià i inclús a zones muntanyoses del sud de València i nord d’Alacant. Si observem les mínimes extretes de les diferents estacions que formem els membres d’Avamet podeu veure que les mínimes s’han desplomat pràcticament esta nit a tot el nostre territori. Valors de menys de 5 °C per l’interior nord de la província de Castelló i quedant-se entre els 15-16 °C en tota la Façana litoral, per tant, fred a l’interior i fresqueta per zones costaneres. Situació que seguirà així les pròximes jornades.

NOVES BORRASQUES DE PONENT🌀🌀🔵🔵🍂🍂

La previsió per als pròxims dies continuarà molt pareguda, continuarem amb borrasques de ponent que afectaran tota la part més occidental de la península Ibèrica i que ací a casa nostra continuarem menjant-se les molles. Les temperatures es mantindran, però atenció perquè dijous i divendres podran tornar a pujar fins vora els 30 °C per a tornar a desplomar-se de cara el cap de setmana que ve.

Continuem a l’espera de canvis més importants cap a les nostres terres i que tots els dies anem actualitzant, per vore si per fi qualla alguna situació de precipitacions abundants cap a les nostres comarques. De moment ens esperen uns 10 dies més amb situació de ponent. Esperem que canvie prompte, quina avorrició.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando