Per Nando

13/06/2023

🔴ÚLTIMA HORA!!! Avís taronja activat per tempestes molt intenses i pedregades, precaució!!!⚡️⚡️⚡️⛈️⛈️⛈️🌪🌪🌪🌪🧊🧊🧊🧊🧊

Més vistes, Meteo

Destacats

SATÈL·LIT

RADAR PRECIPITACIÓ

Bon dia!!! Dimarts 13 de juny i no sé si eixe 13 ens portarà mala sort amb la pedra, però la situació no pinta massa favorable per este roglet. Hui anem a estar molt pendents de les tronades perquè seran prou generals i perquè la pedra no faça acte de presència a la nostra població. Primer que res mirem satèl·lit i radar i la nuvolositat és prou abundant al territori Valencià i inclús tenim tempestes a la província de Castelló a estes hores que acabaran de passar en unes hores per a tornar de nou aquesta vesprada, també plou pel sud de València de manera dèbil.

PRECIPITACIONS ÚLTIMES HORES, FONT AVAMET

Precipitacions destacables al nord del territori Valencià, és a dir a la província de Castelló, perquè les tempestes d’ahir a la comarca de la Costera pràcticament varen vindre amb pedra seca i va fer mal al camp per aquella zona, vorem hui!!! Destaquem els 33 mm caiguts a Cinctorres, 30 mm a Millars, 29 mm a Bicorb, 27 mm a Castielfabib, 26 mm a Morella, 25 mm a La Mata, 22 mm a Cortès d’Arenós o Portell de Morella i els 21 mm de Forcall entre d’altres com podeu veure a la taula d’Avamet.

AVISOS ACTIVATS TARONJA PER A HUI!!!🟠🟠🟠🟠⛈️⛈️⛈️⛈️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️🧊🧊🧊🧊🧊🧊🧊

AEMET té activats avisos a tota la Façana Mediterrània per al dia de hui i que aniran modificant a mesura que les tempestes vagen fent acte de presència, mentrestant els que tenim ara mateixa són: AVÍS TARONJA: A les comarques de la Diània, és a dir Marina Alta, Safor, inclús est de la Vall d’Albaida, per pluges i tempestes que poden deixar precipitacions molt intenses de fins a 40 mm en una hora i probabilitat alta de granís que inclús no descarte que siga de tamany gran. Aquest avís taronja també afecta la part central de Catalunya i l’illa d’Eivissa. També tenim avís groc per fortes tempestes amb precipitacions de més de 20 mm en una hora I granís a la resta de la Façana Mediterrània, però com dic estos avisos poden botar a taronja en qualsevol moment, açò és un avís seriós per a la població i, per tant, hui  sobretot demane precaució!!!

MODEL AROME, UBICACIÓ EMBOSSAMENT D’AIRE FRED I PREVISIÓ METEOPOBLE HUI⛈️⚡️⛈️⚡️🧊⛈️⚡️🧊⛈️⚡️🧊🟠🟠🟠🟠🟠🟠

MAPA EN ALTURA

MODEL AROME

MAPA SIMBOLS

Dia molt inestable i que durant la vesprada es manifestarà amb creixement de tempestes que podran afectar qualsevol indret del territori Català i cap a últimes hores a les Illes Balears i especialment també està vesprada al nostre territori. Com veieu en altura tindrem damunt la nostra vertical una Gota Freda de fins a -15 °C a uns 5000 metres d’altura, això és prou inestabilitat perquè durant la vesprada comencen a créixer cumulonimbus que deixaran fortes tempestes a tot el Mediterrani. Atenció amb l’última eixida del model Arome a tot el sud de València I nord d’Alacant és a dir a la Diània per eixes tempestes que no auguren res de bo i poden portar pedra associada de gran tamany. Això si les tempestes seran de curta durada i passaran de seguida i, per tant, l’estabilitat tornarà demà, encara que a les Illes Balears les tempestes podran estar presents.

RESTA DE SETMANA.

La resta de la setmana predominara l’estabilitat i amb temperatures màximes altes que rondaran els 30 °C i atenció de cara el cap de setmana, sobretot dissabte perquè tindrem màximes inclús que tocaran els 35 °C o els sobrepassaran. Però bé!!! Hui cal fer seguiment de la situació, jo personalment no podré estar al 100% perquè treballe, però demane precaució i sentit comú davant fenomen adversos que es poden donar el dia de hui. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando