Per Nando

9/06/2021

HUI DE NOU TEMPESTES,QUE FARÀ LA DANA?⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Després de l’espectacle que ens va fer gaudir ahir el cel, ara de bon matí ja tenim el cel pràcticament ras. Ahir com vàrem dir a la previsió esperàvem tempestes a Castelló i València, però personalment tampoc m’esperava que aquestes tempestes foren tan espectaculars amb l’aparell elèctric.

PRECIPITACIONS AHIR.

Font Avamet

Encara que la precipitació va ser poca per a l’espectacle del cel, encara podem destacar els 18 mm caiguts a el Toro, 19 mm a Torás, 14 mm a Casinos,12 mm a Requena i 11 mm a Eliana o la Pobla de Vallbona.

HUI DE NOU TEMPESTES ⛈⛈

Hui I demà tindrem un dia tranquil, però de cara la vesprada de nou creixeran nuclis de tempesta que hui sols esperem que afecten a la província de Castelló amb possibilitat que toquen punts del litoral. Demà eixes tempestes només quedaran restringides a l’interior de Castelló.

UNA DANA ES QUEDARÀ SOBRE LA PENÍNSULA.⛈⛈⛈⛈

Els pròxims dies quedarem pendents d’una Dana que es quedarà a l’oest peninsular, ací a casa nostra sembla que tant divendres com el cap de setmana continuarà el risc d’algun ruixat a l’interior nord, però dia a dia anirem concretant amb més exactitud el risc de tronades. La pròxima setmana aquesta Dana es podria acostar cap a nosaltres i podria generalitzar aquestes tempestes al nostre territori, cosa que anirem seguint dia darrere dia.

Per tant continuem amb oratge relativament tranquil de mati però amb possibilitat de tempestes de vesprada quan més al nord del territori.

Fins la nit.?

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA, APARELLS METEOROLOGICS I ELECTRONICS , ROBA,APARELLS PER A LA CALOR, ETC……., MOLTES GRÀCIES ????????☀️☀️☀️☀️☀️☀️⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE

IMPORTANT: CONSULTA L’OFERTA AMB EL PRIMER MES DEBADES?????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando