Per Nando

20/04/2024

Atenció!!! Tots pendents de la propera setmana perquè serà força tempestuosa.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

El dilluns patirem alguns ruixats i tempestes a la Façana Mediterrània, però els últims models meteorològics reforcen l’activitat tempestuosa a partir de dijous.

Bon dia!!! Dissabte 20 d’abril del 2024, que ganes de veure moviment meteorològic als models i que per fi vaja confirmant-se i inclús incrementant la seua inestabilitat als models meteorològics durant la propera setmana. És veritat que últimament les tempestes de primavera i estiu són el que més acció ens donen a nosaltres, però això sí, també comença a entrar el perill de la pedra.

Però bé com tots els matins cal mirar al cel abans d’eixir de casa, la veritat que ens hem alçat amb cels prou assolellats i amb només alguns núvols alts que apenes transcendeixen a casa nostra. Demà serà un dia paregut i a l’espera que el dilluns patim canvis més importants.

DILLUNS PRIMER EPISODI DE TEMPESTES.

TEMPERATURA 500HPA DIUMENGE-DIMARTS
EVOLUCIÓ TEMPERATURA 850HPA PRÒXIMA SETMANA

Continuem pendents de l’evolució dels ruixats i tempestes que es produiran el proper dilluns.,tot a causa d’eixa entrada d’aire fred a totes les altures que farà baixar de manera molt important els termòmetres i també inestabilizara l’oratge a casa nostra.

Per tant, el dilluns esperem creixement de ruixats i tempestes per Catalunya i que aniran baixant gradualment cap al territori Valencià durant la jornada i afectant preferentment les comarques més litorals, podran afectar amb menys incidència també a les Illes Balears.

AÇÒ NO S’ACABA ACÍ, A PARTIR DE DIJOUS, TORNEN LES TEMPESTES AMB FORÇA⛈️⛈️⛈️

SITUACIÓ SINÒPTICA A PARTIR DE DIJOUS
PRECIPITACIONS PREVISTES PRÒXIMA SETMANA MODEL AMERICÀ.

Bé xiquets, l’emoció meteorològica i el seguiment sembla que no s’acaba el pròxim dilluns, després de la calma que esperem durant el dimarts i dimecres, una nova entrada d’aire fred a uns 5000 metres d’altura, portarà noves tempestes a partir de dijous i que podrien ser fortes o molt fortes al Mediterrani. Situació molt entretinguda que ens podría acompanyar durant tot el queda de la pròxima setmana amb creixement de tronades de vesprada que ens farà fer seguiment tant modelistic, com de radar i satèl·lit.

Ara pareix que va de bo!!! I després de mesos d’avorriment, toca passar a l’acció en aquesta pàgina on seguirem de ben aprop tota l’evolució del que puguen fer ací a la Façana Mediterrània eixes tempestes que ens afectaran de primera tongada el dilluns i tornaran dijous per a quedar-se un grapat de dies. Seguimeeeeeeent!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando