Per Nando

18/04/2024

Atenció!!!! Important canvi d’oratge a partir de dilluns amb pluges i tempestes.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Atents als canvis importants a partir de diumenge-dilluns i que per fi podrà portar pluges importants i inclús algunes nevades.

Bon dia!!! Dijous 18 d’abril del 2024, sembla que els models estacionals del quals tenim que anar en un poc de cura, finalment encertaran en les previsions i ahir tots els models operacionals mostraven un canvi important de cara el pròxim dilluns, com ara més endavant informarem.

Primer que res mirem al satèl·lit i hui, com el dia d’ahir, els núvols baixos predominen gràcies a eixe canvi de patró atmosfèric, que porta l’anticicló Britànic amb vent més allevantat, humit i fresc i que inclús podrà portar alguna gota cap a les zones més litorals ( poca cosa )

CAP DE SETMANA ESTABLE.

Oratge pràcticament idèntic al de hui tindrem demà divendres i també durant el cap de setmana. L’anticicló continuarà acumulant núvols baixos, sobretot a les zones més litorals i amb possibilitat de que puguem tindre alguna gota, sobretot per les comarques més arrimades a la costa del nostre territori. Les temperatures continuaran sense massa canvis, després d’eixa baixada important que ja varem notar ahir.

CANVIS IMPORTANTS A PARTIR DE DILLUNS!!!🌧🌧🌧⛈️⛈️⛈️⛈️

SITUACIÓ SINÒPTICA A PARTIR DE DILLUNS
EVOLUCIÓ TEMPERATURES A 850HPA PRÒXIMA SETMANA.

A Meteopoble estem contents davant el canvi d’oratge que estem apunt de confirmar i que ens portarà la pròxima setmana inestabilitat que feia molts mesos no teníem i que ens portarà pluges, tempestes i inclús algunes nevades a les serres altes partir del pròxim dilluns a bona part de la Façana Mediterrània.

L’anticicló Britànic i la descàrrega freda que començarà afectar a bona part de la península Ibèrica a partir de dilluns, seran els desencadenants de que la inestabilitat vaja a més i per tant, la pròxima setmana serà prou rebolicada, a més podrem dir que torna el fred i tindrem que traure altra volta les jaquetes.

Les pròximes eixides anirem afinant millor la situació, però sembla que els canvis importants van a produir-se la setmana que ve. Seguimeeeeeeent!!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando