Per Nando

12/04/2024

Actualització!!! Primeres tempestes dilluns i pendent de les tendències

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Atents a la pujada de termòmetres a partir de demà i també atents al creixement de tempestes el dilluns, però continuem pendents de les tendències.

Bon dia!!! Divendres 12 d’abril del 2024, ens endinsem cara un cqp de setmana molt calorós i ja vos dic que podeu traure la mànega curta sense cap problema, sobretot a partir de demà, situació que s’allargarà fins al pròxim dilluns com ara votem després.

Mentrestant i com tots els matins el primer que fem és mirar el satèl·lit, i la veritat que la península es troba quasi lliure de núvols a causa del potent Anticiclò que ens està afectant. També observem eixa gota freda que està afectant el nord d’Àfrica i està deixant bones precipitacions per aquella zona.

ATENTS A LES TEMPERATURES!!!

MÀXIMES PREVISTES DEMÀ MODEL AROME. FONT METEOCIEL.

Bé xiquets!!! Cap de setmana de forta calor,, pràcticament tota la Façana Mediterrània estarà envoltada demà per màximes superiors als 25°C i que en llocs puntuals del territori Valencià sobrepassaran els 30°C. Atenció!!! Perquè diumenge i dilluns podrà fer més calor encara i eixos 30°C o quasi 30°C es podran generalitzar.

El dimarts continuarem amb calor forta sobretot pel sud del territori Valencià, però començarà ja a refrescar per la província de Castelló, de cara una baixada de termòmetres que començarem a notar amb ganes a partir de dimecres.

ATENTS A LES POSSIBLES TEMPESTES DE DILLUNS!!!

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMS DIES AMB VAGUADA DILLUNS.
POSSIBLES TEMPESTES DILLUNS MODEL AMERICÀ. FONT WINDY.

El proper dilluns estarem també molt pendents de les tempestes que podran créixer tant a Catalunya com al nostre territori.

El pas d’una vaguada i la forta calor que patirem, serà el detonant que de cara la vesprada podran créixer núvols d’evolució que podran deixar tempestes que inclús podran ser fortes tant a Catalunya com al nostre territori. Situació que els models mesoescalars ens donaran més informació durant el cap de setmana i anirem informant amb més detall.

CANVI DE PATRÓ ATMOSFÈRIC A PARTIR DE DIMECRES!!! PENDENTS DE LES TENDÈNCIES.

MODEL EUROPEU ÚLTIMS PRÒXIMA SETMANA.
MODEL ICON ÚLTIMS PRÒXIMA SETMANA.
MODEL AMERICÀ ÚLTIMS DE SETMANA.
TENDÈNCIA HUMIDA ÚLTIMS DIES ABRIL, MODEL EUROPEU.
PRECIPITACIONS MODEL EUROPEU I.A. ULTIMA PART ABRIL.

Bé entretinguts per a vore que va passant de cara finals de la pròxima setmana i la part final d’abril,per vore on van concentrant-se les precipitacions a la península ibèrica.

A partir de dimecres nosaltres, és a dir la Façana Mediterrània si que notarem eixe canvi de patró amb l’ascens de l’anticicló cap a les Illes Britàniques i que farà que ens entre eixe llevant més humit i fresc que podrà portar dies més tèrbols i baixada de termòmetres.

Haurem estar molt pendents de les tendències a partir del 19-20 perquè els models meteorològics ja veuen oratge més insegur cap a les nostres terres i vorem si per fi ens porten eixes precipitacions esperades de cara últims d’abril. Perquè inclús el model Americà apunta precipitacions els dies 19-20 cap a les nostres terres.

Tots els models apunten cap a una situació més inestable cap a eixes dates i inclús el model Europeu apunta cap a una tendència més humida per a finalitzar Abril i començar Maig cap a la Façana Mediterrània. Situació que cal seguir dia a dia de ben aprop.

Doncs bé!!! Cal dir que de moment la fiabilitat es baixa, però els models meteorològics apunten cap a una situació humida que feia molt de temps que no ho feien cap a les nostres terres. Per tant!!! És una alegria poder seguir eixes tendències a Meteopoble per vore que va passant.

De moment a Meteopoble no hem dit que te que ploure ni per a festes d’Alcoi ni de Banyeres de Mariola, però cal seguir l’evolució dels models perquè l’evolució es insegura sobretot a partir del proper divendres i ja seria hora que ens tocara a nosaltres, perquè primer és l’aigua que les festes. A nosaltres no ens plou quan volem!!!

Seguimeeeeeeent!!!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando