Per Nando

19/04/2024

Atents!!! És confirma el canvi important el dilluns amb precipitacions i tempestes.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Una entrada d’aire fred inestabilitzara l’oratge dilluns amb precipitacions i tempestes.

Bon dia!!! Divendres 19 d’abril del 2024, poc a poc anem acabant la setmana, una setmana dura, però on novament la estabilitat atmosfèrica ha predominat l’oratge al nostre territori, però sembla que la que ve, per fi ve amb canvis.

De moment, el primer que fem cada matí es mirar satèl·lit, i observem eixos núvols baixos que ara mateixa sobretot afecten al sud del territori Valencià i que no descartem puguen deixar alguna gota o ruixat durant el matí, coses poc insignificants, però que es poden produir.

PREVISIÓ CAP DE SETMANA!!!

El cap de setmana continuarà estable i sense massa canvis en l’oratge, es a dir nuvolositat de tipus baix pel matí i cel trencant-se en eixir el sol. Les màximes continuaran al voltant dels 20°C i mínimes al voltant del 10°C quan més al litoral, es a dir farà fresqueta abans d’eixir de casa, encara que a migdia el sol calfe.

ATENTS!!! DILLUNS CANVIS🌧⛈️🌦

Bé amics, es confirma eixe canvi important que venim anunciant pràcticament des de fa 15 dies i que alguns models meteorològics, tant operacionals com estacionals, intuien i ací a Meteopoble ens fèiem ressò.

A partir de dillluns ens entra un solc d’aire fred, que junt amb l’entrada d’una mica de vent humit, farà créixer la possibilitat de ruixats i tempestes que poden ser de certa intensitat a la Façana Mediterrània. Una situació d’inestabilitat que començaria pel litoral Català i aniria baixant fins el territori Valencià, tocant de refilo també a les Illes Balears.

Tindrem que anar perfilant durant el cap de setmana on seran més probables eixos ruixats i tempestes, però sembla que les comarques més litorals, serien les més beneficiades a dia de hui. Les temperatures baixaran encara més a partir de dilluns i podem dir que farà fred durant el dia.

I LA RESTA DE LA SETMANA?

A partir de dimarts i segons l’observació dels últims models meteorològics el vent començarà a entrar més atramuntanat o de mestral i per tant, les condicions per a vore créixer núvols que deixen ruixats i tempestes ja no serà tan favorable com el dilluns, però per a la pròxima setmana tindrem que anar seguint els models meteorològics perquè el moviment atmosfèric sembla que serà prou pronunciat i amb possibilitat de que puga acabar amb borrasques circulant des de l’oest peninsular.

Les temperatures es mantindran fresques tota la pròxima setmana i ara mateixa sembla que tindrem un final d’abril més fresc del que toca per a estes dates. No ens aclarim……. Així i tot, personalment a Meteopoble teníem ganes de moviment i per fi sembla que el dilluns el tindrem. Seguimeeeeeeent!!!!

Si vols ficar publicitat de la teua empresa al web Meteopoble.com, tens 2 vies de contacte assignades i t’informarem sense compromís i sempre amb professionalitat.
Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Publicíta la teua empresa tan important de la nostra terra 🌎🌧⛈️☔️☁️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando