Per Nando

15/03/2024

🔴Última hora models seguiment D.A.N.A☔️🌧⛈️👀🌧☔️⚡️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

A Meteopoble tornem a tindre il·lusió davant una possible D.A.N.A que podria portar pluges generals a partir del pròxim dimecres-dijous.

ACTUALITZACIÓ VESPRADA

Benvinguts de nou, continuen les eixides dels models meteorològics mostrant amb força el despenjament d’una D.A.N.A a partir del pròxim dimecres-dijous i que amb les eixides d’aquesta vesprada, també podria vindre acompanyada d’una destacada circulació de llevant, gràcies també a l’anticicló que vindria a situar-se sobte França o el Regne Unit. Des de Meteopoble com he dit este matí estem il·lusionats, perquè fa molt de temps que no veiem una configuració tan bona per a vore ploure al nostre territori. La situació a estes hores dels models es bona per a després de Falles, però no ho podrem confirmar fins allà el diumenge, per tant, seguiment modelistic per vore si per fi tinguem una bona llevantada a casa nostra que ha estat tan absent els últims mesos a la Façana Mediterrània.

ACTUALITZACIÓ MATÍ

Bon dia!!! Divendres 15 de març del 2024, pendents estem des de fa un parell de dies amb la possible D.A.N.A que es despenjarà la pròxima setmana, amb molta probabilitat sobre la península Ibèrica, vorem a continuació on l’ubiquen els diferents models meteorològics acabats d’eixir del forn. Des de hui mateix tots els posts aniran exclusivament dedicats, quasi amb la seua totalitat a les actualitzacions dels models sobre el possible embossament de la pròxima setmana, perquè podría fer ploure i això es molt important. Les Falles es presenten sense problemes meteorològics en la seua totalitat inclús fins el dia de la cremà.

Mentrestant com tots els matins mirem satèl·lit i res important respecte a nuvolositat en pràcticament tota la península Ibèrica, amb una nit prou càlida que hem patit al Mediterrani com ara vorem també.

Mínimes esta nit!!!

Font Avamet.

Temperatures prou càlides les que estem patint durant esta nit sobretot a les comarques de la província de València i Alacant on el mercuri s’ha quedat per damunt dels 15°C a molts indrets, eixa serà la tònica de les pròximes jornades, nits i dies càlids fins allà el pròxim dijous que la situació podria canviar.

A la taula d’Avamet podeu comprovar que inclús no gela a cap indret i a les zones més fredes del nostre territori les temperatures mínimes es queden al voltant de 1-5°C respectivament.

ÚLTIMES EIXIDES DELS DIFERENTS MODELS METEOROLÒGICS PER LA POSSIBLE D.A.N.A.

MODEL AMERICÀ

MODEL EUROPEU ( EIXIDA ANIT )

MODEL GEM

Bé xiquets, sembla que va confirmant-se eixa D.A.N.A que es despenjarà a partir de dimecres-dijous de la pròxima setmana per la península Ibèrica, però ara falta el més difícil i es anar definint cap a on mourà i cap a on afectarà, el seu radi d’acció i els vents seran més favorables per a vore ploure.

Segons la revisió de tots els models aquest matí, a dia de hui sembla que seria una situació prou idònia per a vore ploure quan més al sud de la Façana Mediterrània a partir del pròxim dimecres-dijous, però queda tant i costen tant de modelitzar aquests embossaments d’aire fred, que parlar de pluges i ubicació de pluges en estos moments es parlar per parlar.

La situació meteorològica promet després de quasi 7 mesos de sequera, però cal continuar seguint els models durant els pròxims dies i probablement durant el cap de setmana, ,anirem traient més conclusions sobre l’afectació d’aquesta D.A.N.A a les nostres terres. De moment tornem actualitzar esta vesprada amb el model Europeu i Americà. Seguimeeeeeeent!!!!

Eres empresari  i vols publicitar-te al web de Meteopoble,Nando? Si vols fer publicitat de la teua empresa ens pots enviar un correu electrònic: meteopoble_nando@hotmail.com o un  WhatsApp al telèfon 648841571, ens acoplem a les necessitats del teu negoci i sempre ens posem al teu costat. Publicítat a Meteopoble.com i et garantim un tracte personalitzat

Correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com
WhatsApp: 648841571
Anima’t!!!
☔️🌧🌦⛅️💪⛈️❄️🌥☁️🌪🌨⚡️

T’esperem!!!⛈️☔️🌧⛈️🌧☔️🌨🌦☁️⚡️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando