Per Nando

4/03/2024

Atenció!!! Comencem setmana pendents del models i del niu de borrasques 🚂🚂💥💥💥💥🌬🌬🌥☁️🌦🌧❄️❄️❄️❄️🌨

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Els fronts Atlantics que ens afectaran de cara a finals de setmana, podran vindre amb prou activitat i precipitacions moderades i inclús algunes nevades a les serres.

Bon dia!!! Dilluns 4 de Març del 2024, comencem setmana pendents de les Borrasques Atlàntiques, que novament ens creuaran pel nord de la península sobretot de cara el pròxim cap de setmana, encara que vinguen de ponent, sembla que vindran amb prou activitat segons els últims models meteorològics.

Però mirem satèl·lit com tots els matins, per començar setmana, ho fem amb un cel sense massa nuvolositat i amb perspectiva de que així siga durant els pròxims dies, almenys fins dijous, quan de nou vinga eixa enèsima configuració de borrasques de ponent, que podrà portar més nuvolositat i sobretot eixes precipitacions de cara el proper cap de setmana.

ÚLTIMES RÀFEGUES DE VENT!!!!

FONT AVAMET.

PREVISIÓ VENT PRÒXIMS DIES.

Encara tenim algunes ratxes fortes que s’han produit durant la passada nit, però la tendència al llarg de la jornada es que el vent vaja perdent força. Destaquem els 80 km/h de Xert, vora 70 km/h a Gaianes i Castellfort o els més de 60 km/h a la Font de la Figuera, Rossell, Pego, Castelló de la Plana, Benirredrà, Olocau del Rei, Benicàssim, Xixona, Catí, Aiora, Alcoi o Carlet.

Bé, com he dit abans el vent començarà amainar les pròximes jornades, però atents, perquè de cara a Dijous i amb la nova aproximació de les Borrasques per la part occidental peninsular, el vent de procedència terral començarà a guanyar força i sobretot de cara el pròxim cap de setmana podrà bufar amb ràfegues molt fortes.

Previsió esta setmana de borrasques i precipitacions al territori peninsular i la Façana Mediterrània.

SITUACIÓ SINÒPTICA.

ACUMULATS PRECIPITACIONS PRÒXIMS DIES.

TEMPERATURES A 850HPA PRÒXIMS DIES.

Pendents de les previsions meteorològiques de cara finals de setmana, encara que tindrem una situació poc favorable, a causa d’eixa configuració poc humida que venim patint des del passat Octubre, que només porta precipitacions abundants a la part més occidental penínsular. Sembla que els fronts que ens podran afectar el cap de setmana, podran vindre amb certa activitat, sobretot per la mitat nord del territori Valencià i Catalunya, on inclús podríem tindre algunes pluges moderades entre divendres i diumenge i el vent fort com a protagonista i de segur amb nous avisos meteorològics, per este odiat element meteorològic. Per tant, mals dies per a la recta final de la Magdalena de Castelló.

Si es fixeu amb el mapa de temperatures per a esta setmana a uns 850 hectopascals, poca variació patirem, amb una lleugera pujada de les temperatures durant els pròxims dies, per a de nou, tornar a baixar el cap de setmana que ve, amb l’entrada novament d’una massa d’aire més gelada.

Tendències pròxima setmana!!! S’acosten dies principals Falles 👀👀👀🌦☁️🌥🌧❄️🌨

MODEL GFS INICIS PRÒXIMA SETMANA.

MODEL EUROPEU INICIS PRÒXIMA SETMANA.

Observant les tendències dels 2 grans meteorològics que son el model Americà i el model Centre-Europeu, els dos aposten perquè de nou torne una situació Anticiclònica a partir del pròxim dilluns, sense perillar els inicis de la pròxima setmana que ja es una setmana decisiva per a les festes falleres.

Sembla que de cara mitjans-finals finals de la pròxima setmana, podrien tornar novament els fronts aponentats, però com sabeu les tendències meteorològiques a tants dies vista perden fiabilitat, i encara que intentem fer un avanç, de cara els principals dies de les festes falleres, tot açò pot canviar, perquè estem en un mes meteorològic de gran variabilitat atmosfèrica.

Però tranquils que a Meteopoble anirem esbrinant els pròxims dies fins donar en el clau d’estes previsions i intentar avançar el dia de la cremà per a que tots estem ben assabentats de l’oratge a la Façana Mediterrània.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando