Per Nando

22/02/2024

Canvi d’oratge demà i finalment que farà la Borrasca dilluns?🔵⏬️⏬️🌦🌦🌦🌦

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Atenció hui a les temperatures i atenció demà a la forta davallada que podrà vindre acompanyada d’algunes volves de neu.

Bon dia!!! Dijous 22 de febrer del 2024, a dos dies d’aplegar al cap de setmana viurem dos dies de contrastos tèrmics amb unes temperatures anormalment càlides les que patirem hui i que vindran contrastades per la forta davallada que patirem demà.

Però açò ho explicarem ara després i el primer que mirem es el satèl·lit com cada matí i novament no tenim massa que explicar, alguns núvols alts sense més transcendència i que no impediran hui tampoc el pas del sol a bona part de la façana mediterrània.

TEMPERATURES 🌡

TEMPERATURES MÍNIMES.

FONT AVAMET.

TEMPERATURES MÀXIMES PREVISTES HUI.

Model Arome, font Meteociel

Primer que res mirem les mínimes de hui i com podeu observar han pujat de manera considerable i no gela a cap localitat del territori Valencià, però és que si es fixeu tenim temperatures mínimes per damunt dels 15°C a les comarques de la Diània que han deixat com si d’una nit casi estiuenca estiguerem parlant i ja ens anuncia el dia de calor que patirem durant la jornada.

Així que fixeu-vos també en el mapa de màximes que tenim previstes per a hui i podeu observar que el mercuri podrà aplegar o rondar els 30°C al litoral i prelitoral de la província de València i nord d’Alacant i també al sud de la província d’Alacant. I és que el vent de ponent que bufa i bufarà les pròximes hores de manera moderada, més l’aire càlid en altura seran els màxims responsables d’eixes temperatures inusualment altes.

ATENTS!!!! DEMÀ CANVIS🔵⏬️🌦❄️

MAPA AIRE FRED EN ALTURA ( 850HPA) PER A DEMÀ I PRÒXIMS DIES.

MAPA SIMBOLS DEMÀ.

PREVISIÓ VENT CAP DE SETMANA.

Demà baixada important de les temperatures, que en alguns casos podrà ser de més de 10°C a causa de l’entrada d’una massa d’aire més freda, que sembla que ens acompanyarà tot el que queda de setmana i també bona part de la setmana que ve, deixarà temperatures màximes al voltant dels 10-15°C a les comarques més càlides del nostre territori i per davall dels 10°C a les comarques més gelades. Atenció també demà perquè tindrem ruixats dispersos que inclús podrien deixar alguna volva a les serres de l’interior de València, Castelló i els Pirineus Catalans més occidentals.

A partir de dissabte i sobretot diumenge, el vent també guanyarà protagonisme i bufarà fort o molt fort deixant ràfegues superiors als 100 km/h a bona part del territori Valencià, Illes Balears i inclús sud de Tarragona, un vent de ponent que sobretot diumenge farà que Aemet ens done algun avís meteorològic per aquest fenomen atmosfèric.

Previsió pròxima setmana!!! Que farà la Borrasca de dilluns?

Ja tenim clara l’evolució de la Borrasca de cara la pròxima setmana, que ens havia donat un mínim i una probabilitat molt baixeta en algunes eixides de que puguera quallar alguna situació interessant cap a les nostres terres i que finalment no serà així.

A patir de dilluns tindrem novament el pas d’una línia d’inestabilitat que ens afectarà entre dilluns-dimarts i que despenjarà una borrasca que acabarà finalment a Tunísia. Per tant a nosaltres ens deixarà alguns ruixats dispersos i molt poc importants. L’anticicló novament ens fot i espenta per l’oest la borrasca que la situa molt lluny de nosaltres i amb un moviment pel Mediterrani cara a l’Àfrica mès oriental i per tant amb una nova situació poc favorable per als nostres interessos.

I així continuarem tota la pròxima setmana, sense canvis importants i temperatures sense massa variacions després de la baixada que patirem el dia de demà, però abans hui recordem que serà un nou dia per a recordar amb unes màximes que ens tornen a dir eixe hivern tan absent que hem patit este any i sense perspectives que això puga canviar almenys en tota la setmana que ve.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando