Per Nando

18/02/2024

ATENTS!!! La recta final de febrer pot ser molt freda🥶🥶🥶🥶❄️❄️❄️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

La pròxima setmana serà protagonista el vent, però cap a finals o inicis de l’altra el fred guanyarà terreny cap a les nostres terres.

Bon dia!!! Diumenge 18 de febrer del 2024. Després de les pluges del passat divendres i que ahir de mati encara deixaven alguns ruixats a les Illes Balears, torna a guanyar protagonisme l’anticicló cap a les nostres latituds i per tant torna la calma, però no serà per a massa temps, això sí, torna una situació desagradable com vorem a continuació.

TEMPERATURES MÍNIMES!!!

FONT AVAMET.

Fa fred o frescor, les mínimes han baixat respecte a les de inicis de la setmana passada i només queden valors al voltant dels 10°C a zones molt arrimades al litoral, la resta ha quedat en valors inferiors i inclús amb gelades per l’interior.

Destaquem els vora -5°C de El Toro, vora -3°C a Vilafranca, Ares del Maestrat o Bocairent, entre -2°C i -1°C a Xixona, Requena, Morella, Xodos i Calles.

Anticiclò fins allà el dimecres que tornarà el vent🌀🌀🌀🌀

Bé l’anticicló ens acompanyarà fins allà el dimecres on novament les Borrasques Atlàntiques ens portaran bona cosa de vent a casa nostra. Atenció a partir del proper dimecres perquè els vents de ponent podran bufar amb ràfegues superiors als 100km i tornaran els avisos per part d’Aemet en algunes comarques de la nostra geografia, a més les temperatures pujaran i deixaran novament valors al voltant dels 25°C

Tendències de fred pròxim per fi🥶🥶

ANOMALIES TÈRMIQUES FINALD PRÒXIMA SETMANA

Atents a la posició de l’anticicló la recta final de la setmana que ve, perquè la seua ubicació farà de atractora d’ una entrada freda d’orige polar que ens podrà portar a partir de divendres una sensible baixada de termòmetres. Les temperatures podran baixar vora 10°C o més respecte al pròxim dijous i els fronts de ponent deixaran ruixats dèbils i algunes nevades dèbils per l’interior.

Sembla que el fred torna la recta final del febrer, on nevarà i plourà de calent al nord peninsular, però almenys les tendències comencen a vore l’hivern que de moment encara no ha quallat al nostre territori i ja vorem que va passant a llarg termini i si ens porta més alegries meteorològiques.

De moment a Meteopoble veiem fred sec a partir de divendres, però que podrà portar algunes nevades dèbils al nostre territori per les serres del nord, ja vorem com va acabant tot açò, però l’hivern vol tornar i això ja és motiu per estar contents, encara que lo que més ens fa falta és la pluja.

Fins demà!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando