Per Nando

12/02/2024

Atenció: 🟠Avis taronja  per vent,  temperatures càlides i vorem la setmana que ve 🌀🌀🌀🌡🌡🔵🔵🔵⏬️⏬️⏬️⏬️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Hui serà protagonista el vent, una setmana on també tornarem a parlar de les temperatures altes per a l’època i seguint els models de la pròxima setmana.

Bon dia!!! Dilluns 12 de febrer del 2024, comencem setmana i la comencem ventosa i amb unes temperatures que de nou ens transportaran a dies primaverals i amb desesperació perquè costa fer previsions diàriament amb eixe malhumor, per no poder contar i confirmar un bon temporal de pluja i neu al Mediterrani com cal, per això mateixa no hi ha que lamentar-se quan plou, perquè ja veieu que a les nostres terres de vegades costa molt fer-ho i per tant quan ho fa, encara que siga amb gana, sempre és benvinguda.

Però bé!!! Mirem satèl·lit com tots els matins i deixem enrere la borrasca Karlotta que ens va afectar la setmana passada, pel pas de núvols alts, encara que ara tenim una linea de precipitacions pel sud del territori Valencià que deixarà alguns ruixats durant primeres horees del mati, però anem cap a l’estabilitat un clar augment de les altes pressions a mesura que avance la setmana.

🟠AVÍS TARONJA PER VENT!!!

AVISOS AEMET HUI.
PREVISIÓ VENT HUI MODEL AMERICÀ, FONT METEOCIEL.
ÚLTIMES RÀFEGUES DE VENT, FONT AVAMET.

Atenció hui al vent, perquè a partir de mitjan matí, fins allà mitjan nit, guanyarà novament força i podrà bufar de mestral amb ràfegues superiors als 100-120 km, a les comarques del sud de Tarragona i nord de la província de Castelló. Atenció també a la resta del territori Valencià, perquè el vent amestralat també bufarà molt fort amb ràfegues superiors als 80/100km. Aemet activa avís taronja a Tarragona i interior de Castelló i groc a l’interior de València, interior sud i litoral nord de la província de Castelló.

Mentrestant ja tenim algunes ràfegues fortes com els 92 km/h al cim de la serra d’Aitana, 84 km al parc solar de la Font de la Figuera, 79 km Aiora, 69 km/h a Bunyol entre altres, però com he dit precaució les pròximes hores i sembla que aquest vent anirà afluixant el dia de demà, per encalmar ja de cara a dimecres.

SETMANA DE SOL I TEMPERATURES PRIMAVERALS🤦‍♂️

Aquesta setmana tornem a una situació Anticiclònica,hui també comença una remuntada dels termòmetres que ens deixarà valors per damunt dels 20°C de màxima i per damunt dels 10°C de mínima de manera generalitzada. Com veieu al mapa tornem per enèsima vegada a una situació d’anomalies tèrmiques que porta prolongant-se durant tota la tardor i hivern al territori peninsular. Atenció al dijous, perquè inclús eixes màximes podran superar els 25°C.

TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA.

MODEL AMERICÀ.

MODEL EUROPEU.

La pròxima setmana i les seues tendències són diferents depenent el model que mirem actualment. Mentre el model Americà aposta per una situació prolongada de l’anticicló peninsular amb temperatures càlides, el model Europeu en aquests moments aposta per un ascens Anticiclònic, inclús amb més llevant i més frescor de cara la pròxima setmana, això sí, de moment sense una clara visualització de que les pluges quantioses puguen aplegar a casa nostra. De totes maneres ho seguirem.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando