Per Nando

6/02/2024

Atents!!!Canvis divendres, borrasca que portarà precipitacions i vent ☁️☁️🌧🌧🌧🌀🌀🌀

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

La Borrasca portarà algunes precipitacions divendres, baixada de termòmetres i vent molt fort el cap de setmana.

Bon dia!!! Dimarts 6 de febrer del 2024, segon dia de la setmana i estem a l’espera i vigilant eixos canvis que ens portarà la situació meteorològica a partir de divendres i durant el cap de setmana i que trencarà l’estabilitat Anticiclònica que portem arrastrant estos dies.

Mentres apleguem a divendres, observem el dia de hui i com veieu al satèl·lit tenim el dia més ennuvolat, uns núvols que no amenacen pluja i que per tant passaran sense pena ni glòria per les nostres comarques. Així continuarem els pròxims dies on les temperatures continuaran sense massa canvis i on demà també es deixarà notar el nou element meteorològic que sobretot ens farà parlar durant el cap de setmana, parle del ponent.

TEMPERATURES MÍNIMES.

FONT AVAMET.

Hui no fa tant de fred com els dies anteriors a causa també d’eixa capa nuvolosa que tenim al damunt, però així i tot ha arribat a gelat en algunes poblacions del nostre territori.

Quan són les 5 de la matinada tenim registres negatius a les ubicacions que més fred fa del territori Valencià, com El Toro ( La Nava ) Ares del Maestrat ( Pla de la Pinella ) Bocairent ( Rambla de Mariola) o Vilafranca ( Pla de Mossorro ) però a les comarques més centrals i litorals també es nota eixa pujada de les mínimes respecte ahir i en la majoria dels casos hui els valors els trobem entre els 10-13°C, fa frescor, però no fa fred.

CANVIS DIVENDRES, PRECIPITACIONS I CAP DE SETMANA DE VENT🌧🌧🌧🌬🌬🌬

SITUACIÓ SINÒPTICA, NUVOLOSITAT I PRECIPITACIONS PER A DIVENDRES.

Atents a partir de divendres perquè sembla que ens alçarem en un dia prou gris, més fresquet i amb el pas d’un front que creuarà tota la península Ibèrica. Tot això serà a causa de la profunda borrasca que creuarà per l’Atlàntic i impactarà directament contra el Regne Unit. No esperem grans precipitacions, però si que seran generals i pràcticament plourà a tot el territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears i per tant serà un dia de seguiment meteorològic.

CAP DE SETMANA DE VENT🌬🌀

El dissabte de matinada acabarà de creuar eixe front que deixarà algunes precipitacions a la Façana Mediterrània i darrere d’això començarà a deixar-se notar el vent de ponent i mestral que començarà a bufar en molta força sobretot al territori Valencià i Tarragona, un vent que podra superar els 100km/h i que segur Aemet activarà alguns avisos entre dissabte i diumenge. Les temperatures es mantindran després de la baixada de divendres.

I LA PRÒXIMA SETMANA?

La pròxima setmana sembla que es tallarà eixe vent de ponent i començarà a manar l’anticicló. Segons l’última passada dels models meteorològics, les tendències ens diuen que és formarà un potent Anticiclò Escandinau durant la propera setmana, que s’allargarà també a quasi tota la península Ibèrica, això farà que segons els models actuals, continuarem sense perspectives de precipitacions abundants cap a les nostres comarques, però tampoc és veuen grans precipitacions a la península ibèrica on sembla que les temperatures podrien tornar a pujar. En fi, per tant seguirem el front de divendres que es el més apassionant que vegem a estes hores.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando