meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

31/01/2024

Tendències amb nous impactes de borrasques contra la península Ibèrica.🌀🌀🌀🌀🌀🌦🌦🌦🌦🌦

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

A partir de hui  anirà eixint més el sol i les temperatures aniran muntant poc a poc.

Bon dia!!! Dimecres 31 de gener del 2024, l’últim dia del mes i no massa que contar que ens alegre, tan sols eixa ploguda que va fer fa uns 12 dies i que es l’únic important en quant a moviment atmosfèric que hem patit cap  a les nostres terres.

Però bé!!! Mirem satèl·lit hui novament i continuem amb  el cel prou tapat, fruit d’eixes boires i núvols baixos que tendiran a desfer-se sobretot de cara la vesprada.

TEMPERATURES MÍNIMES.

FONT AVAMET.

Matí  humit i fresquet novamen cap a les nostres terres i en aquest moment les mínimes continuen molt paregudes als passats dies, temperatures que oscil·len entre els 10-15°C a les zones més litorals i prelitorals de les 3 províncies,mentre que per  tot l’interior es queden pràcticament per davall dels 5°C i inclús tenen algunes gelades dèbils per l’extrem nord com la població de El Toro i la Pobla de Benifassà.

PREVISIÓ PRÒXIMS DIES.

Res a destacar per a les pròximes jornades i tampoc per al cap de setmana, el sol cada vegada guanyarà més protagonisme després dels últims dies que hem tingut més apagats i freds. La tendència també es que els termòmetres comencen a recuperar-se i a partir del cap de setmana tindrem valors que tocaran els 20°C a les hores centrals del dia.

Com he dit abans manarà l’anticicló i el sol serà el predominant de la situació atmosfèrica per a tot el que queda de setmana i inicis de la setmana que ve.

TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA

A partir de mitjans-finals de la propera setmana novament tindrem un patró atmosfèric diferent al que tenim ara amb l’anticicló centrart al damunt nostre. Bé patró diferent tampoc, perquè serà més de el mateix del que venim patint des de la passada tardor. Borrasques que novament impactaran amb força cap al nord-oest peninsular i que a nosaltres molt probablement ens portaran núvols sense conseqüències i segurament el vent de ponent que tornarà a bufar amb força.

Açò és una tendència, però quan parlem de ponent quasi sempre és compleix encara que ho anunciem a tropecentes hores. En fi molta paciència i continuem vigilant els models per vore quan volen mostrar eixos canvis que tant ens fan falta a nosaltres.





Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando