Per Nando

20/01/2024

S’en va Joan i ara que?☁️🌧⛈️☁️⏬️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA..

Alegria màxima després de la regada general de la Borrasca Joan, però ara que ens toca?

Bon dia!!! Dissabte 20 de gener del 2024 i la veritat que podem estar ben contents de la regada general que es va produir a quasi tot el Mediterrani, encara que se que tenim llocs que no va ploure quasi res o res, però a la majoria de poblacions ho va fer i això és motiu d’alegria després de 4 mesos sense caure ni gota.

Però com tots els dies primer que res mirem el satèl·lit i veiem com la nuvolositat que ens afectava ahir, a poc a poc ens va abandonant, però així i tot encara tenim el cel tapat i inclús plovisqueja en alguns llocs de les comarques centrals del territori Valencià, però la tendència durant el matí es a parar i anar obrint-se clars.

PRECIPITACIONS MÉS IMPORTANT ACUMULADES EN L’EPISODI. 🌧🌧🌧🌧🌧

FONT AVAMET.

Com veieu al mapa de precipitacions la regada al territori Valencià ha estat general i llevat del sud d’Alacant que les previsions no apuntaven pluja en esta zona, ha plogut a totes les comarques deixant la terra banyada, cosa que com he dit abans feia 4 mesos que no passava.

Bé mirem registres i encara que hui no ixca a la taula elaborada per Avamet, on més va ploure ahir va ser a les Illes Columbretes on una forta tempesta deixava en poc de temps fins a 70 mm, una tempesta acompanyada de fortes ràfegues de vent de més de 90 km/h. Després destaquem sobretot les comarques de la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) que són les que més precipitacions han rebut en este episodi que ens portava la Borrasca Joan. 47 mm Alzira, 42 mm al Ràfol d’Almunia i Vilallonga, 39 mm a Tavernes de la Valldigna, 37 mm a Pego i Salem, 35 mm s Enguera i Orba, 34 mm a Agres, 33 mm a Gandia, 32 a la Vall de la Gallinera i Benigembla, 31 mm a Benifairó de la Valldigna, Parcent i Beniatjar i vora els 27 mm de Castelló de Rugat ( el meu poble )

I ARA QUÈ?

Ara poc a poc anirà impossant-se l’anticicló a tota la península Ibèrica i per tant tornarà l’estabilitat general al Mediterrani. Tindrem un cap de setmana fred i amb gelades importants per l’interior, però a poc a poc la pròxima setmana les temperatures aniran remuntant a causa d’una massa d’aire més càlida que ens afectarà des d’Àfrica i deixant màximes per damunt dels 20°C i mínimes properes als 10°C.

Per a tornar a vore canvis ens haurem d’esperar a Febrer on les tendències comencen a vore alguna cosa. Seguiment que com sempre farem des de Meteopoble a partir de la setmana que ve, que aniré informant que ens diuen els models a llarg plaç, perquè després de les precipitacions d’ahir tenim ganes de més i també tenim ganes a Meteopoble de vore caure la neu amb gana. Gaudiu del dissabte ⛅️⛈️☁️🌧❄️


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando